Hvordan man laver en potning bænk ud af en gammel kommode

August 9

Hvordan man laver en potning bænk ud af en gammel kommode

Hvis du troede, kun montering sted for at gamle vakkelvorn kommode var den lokale losseplads, du kan blive overrasket over at erfare, hvad gør det selv-gartnerne gør med disse gamle, grimme eller castoff møbler stykker. Forældede dressers, med alle deres skuffer og cubbies, gøre ideal opbevaring for haven redskaber. Et par frakker af maling og primer, tilsætning af pegboard og et par plastik placeringer forvandle denne vintage eyesore af en kommode til en sød og eklektisk potning bænk.

Instruktioner

•Træk skuffer kommode og brug en skruetrækker til at fjerne skuffen trækker. Kog noget maling-dækket hardware i en quart af vand med en 1/4-kop bagepulver tilføjet til at hjælpe med at løsne og fjerne årtier gamle, grimme maling.

•Sand toppen, front og sider af dresser, fronter for hver af skufferne og hovedgavl af krybbe med en rystepudser og medium-grus sandpapir for at fjerne eventuelle gamle peeling paint og levere trækkraft for den nye maling. Tørre overflader med en fugtig klud til at fjerne støv.

•Sæt to 2-tommers-af-6-fods pine planker lodret til bagsiden af dresser med boring pilot huller gennem plankerne og ind i rammen kommode. Vedhæfte planker med store træ skruer. Juster hver planke jævnt med yderkanten af dresser på hver side. Disse planker danne seler til krybbe hovedgærde.

•Prime kommode, planker, skuffefronter og krybbe hovedgærde med to til tre tynde lag af træ primer, så hver frakke til tørre i mindst 20 minutter. Når det sidste lag primer er tørt, Påfør to til tre tynde lag semi-gloss træ male med en pensel. Tillade hver frakke til tørre grundigt mellem programmer.

•Anvend en korte pistol vedhæfte pegboard stykke sikkert på bagsiden af krybbe hovedgærde.

•Indstil krybbe hovedgærdet på toppen af kommoden og line det op jævnt med pine placks på hver side. Drill pilot huller tilbage til forsiden via plankerne og ind i rammen af hovedgærde. Bruge middelstore træskruer for at forhindre tips fra poking gennem foran.

•Seal din nye potning bænk med flere lag vand fugemasse til at give det ekstra beskyttelse fra elementerne.

•Rengør, skyl og tør skuffe hardware og vedhæfte det til skufferne. Tillægge pegboard at holde små havearbejde redskaber såsom trowels, hånd River og neglesaks pind kroge. Linje din potning bænk med plast placeringer øverste skuffe holde havearbejde handsker, plante mad og have stakes. Bruge den største skuffe til at gemme tomme Potter og containere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com