Hvordan man laver en potning bænk ud af en picnicbord

March 13

Hvordan man laver en potning bænk ud af en picnicbord

Gartnere har brug for en lang række værktøjer til deres rådighed til uhæmmet vedligeholdelse af deres haver. Potning bænke, for eksempel give et enestående arbejdsområde i forbindelse med transplantationer. Hvis du har et træ picnicbord, der ikke er at få meget brug, Giv det friske formål ved at dreje det i en potning bænk komplet med en afskærmet afsnit og to faste hylder.

Instruktioner

•Løsn eller unbolt og fjerne tabellen picnic bænke.

•Saw ved enderne af de cross seler, der støttede bænke, så de flugter med bordben. Bruge en bajonetsav.

•Drej to bænke til to faste hylder, placeret på en lang kant af bordet. Placer firkantede aske blokke på modsatte ender til at støtte hylderne. Bore tilsvarende pilot huller i blokke og bordplade, ved hjælp af en hammer bore med en murværk smule. Sikre mursten til bordplade og hylde med konkrete skruer. Placer to flere mursten og en anden hylde oven på den første hylde og sikre dem sammen med konkrete skruer.

•Klippe en firkantet afsnit fra de to midterste boards, mod den venstre ende af tabellen picnic top, til at oprette en skærmområde. Bruge en bajonetsav.

•Klippe to 2-tommer-af-2-tommer plader med chop eller gering så, hver 4 inches mindre end den samlede bredde af de to stykker fjernet fra bordplade bestyrelser. Du skal bruge disse til tandbøjle fjernet bordplade bestyrelsen stykker sammen, at skabe et låg for skærmområdet. Position og center 2-tommer-af-2-tommer boards på undersiden af de to fjernet bordplade bestyrelsen stykker og skrue dem på plads med rustfrit stål træskruer.

•Klippe en del af hardware klud, der er 4 inches længere i hver retning end hullet du skære i picnic bordplade. Fold 2 inches på hver kant og passer hardware klud i hullet, så toppen af de foldede kanter er flugter med den omgivende bordplade overflade.

•Klippe fire 2-tommer-af-2-tommer bestyrelser til at passe omkring og ramme inderkanterne af snittet åbning i tabellen øverst. Placer bestyrelser rundt den indvendige kant af åbningen, så hardware klud er kilet ind mellem brædderne og den indvendige kant. Skrue boards til den indvendige kant af bordplade åbningen til at sikre dem og hardware klud på plads.

•Paint træ sealer på alle savede ender hvor rå træ udsættes og hele de nye bestyrelser, at beskytte træet mod fugt og solen.

Tips & advarsler

  • Hvis slagge blok hylde understøtter synes utiltalende, bruge dekorative aske blokke eller farve aske blokke dig med konkrete pletter eller maling.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com