Hvordan man laver en Privacy væg med plante

May 25

Hvordan man laver en Privacy væg med plante

En privacy væg fungerer som en barriere mellem dig og dit nabolag når du befinder dig i din værftet. Det skaber også en skærm, der afskrækker andre krydsning og kan øge værdien af dit hjem egenskaben. Installation af et permanent privatliv væg er imidlertid ikke altid en mulighed. Du kan gøre en privacy væg med plantageejere for en brøkdel af prisen uden at installere en permanent struktur. Levende væggen skaber attraktive grønne områder, øge din landskab appel.

Instruktioner

•Measure længden af området hvor du ønsker at installere privatliv hegn. Opdele længden i inches, ved bredden af plantageejere du planlægger at købe. Det resulterende tal er omtrent hvor mange plantageejere at købe.

•Purchase høje buske eller hække fra din lokale planteskole, lig med antallet af plantageejere du har købt. En repræsentant kan anbefale, hvad planter virker bedst for at give privatliv i dit område. Dette varierer meget af United States Department of Agriculture plante hårdførhed zoner. Bede om vejledning om hvordan man kan overføre dem til nye gryder og hvordan man passer dem, da dette varierer fra plante til plante.

•Pour 2 inches af grus eller river klipper i hver plantageejer, og anbring dem langs det område, hvor du placerer privatliv væg. Hvis jorden ikke er plan, bruge en skovl til selv det, så planterne ikke vælte.

•Fyld plantageejere halvvejs med befrugtet pottemuld. Følg børnehave repræsentant instruktioner om overførsel af planterne til deres nye containere. Levende privatliv væg er nu på plads. Pasning af planter Planteskole repræsentants anvisninger og de vil udfylde, solidifying væggen.

Tips & advarsler

  • Altid tjekke med lokale love at sikre, at bygge en hemmelig mur med plantageejere ikke er forbudt. Sikre arternes du køber, og antallet af planter, er tilladt pr. lokal lovgivning.
  • Stedsegrønne planter sikre din levende privatliv væg forbliver effektiv året rundt. Dette er normalt den bedste løsning, når det er tilgængeligt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com