Hvordan man laver en puf med gardin Sheers

May 25

En puf er ikke bare at ting du krat med i bruseren eller at fluffy bold på din prom kjole skulder. Webster's Collegiate Dictionary definerer en puf også som en slags osmannisk, der ligner en tomat i form. Det er robust og fast at sidde på. Du kan dække et puf med ethvert stof; det hele afhænger af hvordan du ønsker det til at arbejde med indretningen af dit værelse. For at skabe et æterisk look, vikle puf i lag af ren og skær stof eller netting. Hvis forskellige farver er lagdelt over hinanden, vil puf ende med at ligne en delikat trone. At gøre en puf bør tager kun et par timer.

Instruktioner

•Sæt to cirkulære krydsfiner stykker på et arbejdsbord. Disse cirkler findes i de fleste hjem forbedring butikker træ afdeling. Vælg to, der er 12 til 18 inches tværs.

•Klippe fire stykker 1-tommer-af-6-tommer træ 18 inches lang, ved hjælp af en tabel så. Hvis du ikke har en sav, skære nogle hjem forbedring butikker træ for dig. Placer de fire 18 tommer lange stykker af træ på ende i en ru square. Center din cirkel brættet over enderne af dine fire bestyrelser. Søm gennem cirkel bestyrelsen til enderne på-ende bestyrelser, ved hjælp af en sømpistol. Du kan normalt linje op i bestyrelsen og søm positioner af øjet. Hvis din negl misser de underliggende board, blot flytte geværet og skyde et andet søm. Brug mindst to negle pr. 1 af 6. Gentag med de andre tre 1-af-6s. Dit mål er at sikkert tillægger bestyrelsens kreds 1 af 6s.

•Drej cirklen op og ned så kredsen af træ er fladt på bordet. Placer den anden kreds af træ over på-enden 1-af-6s. Line op din sømpistol, så vil det skyde et søm i en af de 1 af 6 boards gennem cirkulære bestyrelsen. Skyde sømmet ind i bestyrelsen. Nail to negle pr. bord. Enhver negle, der undlader at gå gennem 1 af 6s vil i sidste ende blive dækket, så fortvivl ikke, om ekstra søm stikke gennem den indre del af den runde platform du har bygget. Dette er grundlaget for puf.

•Spray den øverste cirkel med spray klæbemiddel. Placere 4-tomme skum over træ og tryk ned. Skær omkring sider af skum ved hjælp af en elektrisk udskæring kniv.

•Klap quilt batting indtil det er 8 til 12 inches tyk og lang nok til at nå rundt i siderne af puf. Bringe enderne sammen og dryp søm for at holde pladevat sammen. Brug en nål og tråd. Tilføje endnu et lag af foldede batting 4 til 6 inches tyk. Forme siderne for at oprette en buet form. Sy enderne sammen for at holde pladevat på plads.

•Åbn et stykke af quilt pladevat til et lag tyk, stor nok til at dække det hele puf. Placer puf, skum side ned, i midten af pladevat. Bringe pladevat på ryggen undersiden og Hæft pladevat. Dette lag udligner udseendet af puf. Du kan ting poly fyld i enhver lav steder, mens du arbejder for at skabe det bedste udseende. Anvende en hæfteklamme hver tomme, mindst 2 inches fra den nederste kant af træ. Trim off overskydende pladevat.

•Sno puf i lag af ren og skær stof. Placer dit stof på en stor flad overflade. Saml hvert panel til 8 inches lang. Krydse dine tekstiler over hinanden på midten af panelerne. Udfyldes med mere materiale, indtil du opretter en stor kreds af stof. Placere puf skum-side-down i midten. Bringe stof til underside og korte. Træk stoffet stram dækker jævnt og skabe de bedste look. Trim off overskydende ren og skær stof.

•Klippe en cirkel af polstring cambric samme størrelse som bunden af bestyrelsens puf. Vende sider under 1/2 tommer og Hæft cambric over de tidligere staples til at skabe en flot finish.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge tynde, der er alle én farve eller du kan bruge flere farver og tillade farverne til at vise gennem i forskellige steder på puf.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com