Hvordan man laver en Quilter væg med filt

March 18

Hvis du er en quilter, der er heldig nok til at have et værelse dedikeret til dit håndværk, kan du installere en filt væg. Dette designværktøj kan du midlertidigt hænge quilt patches og blokke på væggen for at afprøve farve og mønster kombinationer. Flytte brikkerne rundt for at eksperimentere med design; quilt bomuldsstof klæber til filt med blide tryk og kommer ud lige så hurtigt.

Instruktioner

•Measure og mark ud en 6-fods kvadrat på en tom væg i dit håndværk værelse, ved hjælp af en blyant. Lave firkant på mindst 6 inches over gulvet. Bruge en plan for at sikre øverst og nederste linjer er lige.

•Træk apart strimler af selvklæbende krog og løkke tape. Stick strimler af krog halv parallelt med de linjer, der definerer pladsen. Placer strimler, så den udvendige kant linjer langs blyant linjer. Stykke den sammen, strimler, hvis skal være at skabe en ubrudt linje hele vejen rundt uden for pladsen.

Hæng følte pladsen ved at skubbe det ind på krog og løkke tape strimler. Juster den øverste kant af stoffet, glat ned ad siderne og slut af med den nederste kant. Træk filt stram uden at strække for den glatteste arbejdsflade.

Tips & advarsler

  • Din filt kan synke i midten, hvis du har et meget tyndt stof. Fjerne det, tilføje et X for krog bånd hen over midten af pladsen og rehang filt. Dette vil holde midt på plads.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com