Hvordan man laver en "Rapunzel" soveværelse

March 6

Hvordan man laver en "Rapunzel" soveværelse

Små piger elsker prinsesser, og Klokkeblomst er ingen undtagelse. Historie, oprindeligt udgivet i 1812, har fortryllet piger verden over. Oprette en speciel Rapunzel-tema værelse ved at inddrage elementer fra historien i indretningen. Tilføje finurlige indslag i hele rummet vil give eventyrlige liv til din lille pige. Forsyninger til dette projekt findes på mange håndværk, linned og hjem forbedring butikker.

Instruktioner

•Tøm værelse af møbler og andre genstande. Du bliver nødt plads for maleri og udsmykning. Fjerne vindue behandlinger, herunder blinds, hvis der er nogen til stede. Vask væggene som forberedelse til maling.

•Sketch ud af hver væg individuelt med en blyant. Har en anden del af historien på hver væg. For eksempel male castle mursten omkring vinduet, så det ligner en del af rummet er en del af et slot.

•Paint vægge en neutral farve der virker med scener på væggene, og lad malingen tørre. Brug derefter kridt for at skitsere scener og maling til at fylde i konturerne. Tilføj detaljer, som blomster af alle størrelser og planter. Tilføje skov skabninger, såsom rådyr, ugler og mus, felt. Brug glow-in-the-dark maling til at tilføje stjerner til loftet og toppen af væggene.

•Flyt møbler og andre genstande tilbage i rummet. Kjole i sengen med Rapunzel-tema strøelse, eller dække seng med en sateen låget og velour puder til at gøre det føles regal. Hænge gnistre sheers over vinduet, som vil lade de malede mursten Vis gennem. Eller brug blinds for privatlivets fred.

Hæng en Klokkeblomst kostume, komplet med en paryk, i et spille område af rummet. Holde det lavt nok så din datter kan nemt nå det, når hun ønsker at spille dress-up. Dette kostume er tilgængelig i mange butikker omkring Halloween.

Tips & advarsler

  • Nogle trykkerier kan gøre store vinyl grafik, som du kan holde sig til væggene. De kan også trække ud dine ideer for dig, hvis du ikke er komfortable med tegning i stor skala. Eller leje en projektor for at sætte billedet på væggen. Derefter spore omkring billedet med kridt, og male bagefter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com