Hvordan man laver en ren og skær dør

March 4

Hvis du forsøger at markere en grænse mellem et værelse og en anden, har du mange alternativer til træ og metal døre. I nogle tilfælde kan du hænge perler eller et lærred gardin i døren. I andre tilfælde kan du endda male væggen af døren en dramatisk anderledes farve, der symboliserer grænsen mellem de to værelser. Eller du kan hænge en ren og skær gardin i døren til at repræsentere en dør. En ren og skær gardin vil ikke blokere lys eller lyd, men det vil forhindre nogen i at se fra et rum til det andet.

Instruktioner

•Tag nogen hængsler fra døren til at starte med en ren tavle. Brug en skruetrækker.

•Measure døren hvor du vil blive hængende stejle. Brug dette til at finde den ret stejle panel og den rigtige gardinstang. Ren og skær panelet skal være mindst 1 fod længere end længden af døren, og det skal være så høj som længden af døren fra gulvet til det sted, hvor du planlægger at hænge gardinstang. Gardinstang bør være i stand til at spænder over bredden på døren.

•Mark dørkarmen på den ene side hvor du planlægger at installere gardinstang til panelet. Dette er, hvor den første beslag skal installeres. Måle længden af dørkarmen fra toppen af døren til det mærke, du har foretaget, og fra siderne af dørkarmen til det mærke, du har foretaget. Mark anden siden af døren rammen til at vise hvor det andet beslag skal installeres. Markere på en måling, der svarer til det første mærke du har placeret på døren. Denne måde gardinstang bliver niveau.

•Drill en pilot hul i træramme på mærket du gjort, hvilket er hvor du planlægger at hænge stangen. Pilot hullet skal være lidt mindre end den skrue, der vil holde beslaget til stangen. Bore en anden pilot hul på det mærke, du har foretaget på anden siden af dørkarmen.

•Skru i parentes på begge sider af dørkarmen, ved hjælp af piloten huller du bare boret.

•Sæt panelet lutter til gardinstang ved at indsætte gardinstang øverst i panelet, tillægger derefter parentes gardinstang.

Tips & advarsler

  • Rene gardiner kommer i et udvalg af neutrale farver og endda nogle lyse farver. Hvide netgardiner vil sandsynligvis lade gennem de mest lys, men beslutte hvilken farve der er bedst for dig baseret på farver i nærheden af din døråbning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com