Hvordan man laver en Retro Diner tabel

September 16

Hvordan man laver en Retro Diner tabel

En retro diner table bringer tilbage gode minder, en kitschy køkken look og et smil på alles ansigt, der får lov til at sidde på en. Med retro nu at blive i vogue, kommandoer denne type tabel imidlertid også høje prisskilte. Gennemsnitligt retro diner sæt kan gå op mod $900. Snarere end kan Gem for måneder at købe en, du spare penge i første omgang ved at gøre din egen. Du kan gøre en retro diner tabel med et par enkle forsyninger.

Instruktioner

•Gather dine leverancer. Find de leverancer, du har brug for til hardware og hjem butikker, bjærgning værfter, eller ved hjælp af gamle møbler, eller genbrug andre ting. Du kan også finde fornødenheder online. Se afsnittet ressourcer nedenfor for et link.

•Hook op i toppen af bordpladen. Så dit træ til den ønskede størrelse. Skær arket linoleum for at fuldt ud dække den træ base. Anvende lim mellem linoleum og træ base, trykker ned, jævnt og fast. Klemme linoleum til basen eller tryk på det ved at placere en tung, selv imod på det, indtil limen tørrer.

•Installer din grænse. Få en tynd, aluminum grænse fra hardware eller hjem butik og sikre det rundt om kanten af din tabel. Tilføje en kvalitet lim, ifølge pakke retninger, og følge dette op ved at tilføje en række små skruer omkring grænsen for at holde det på plads.

Uddelingen basen. Vend din bordplade hovedet, tilføje en dab af lim og derefter skrue basen på plads. Sørg for, at de skruer du vælger ikke er lang nok til at stikke gennem toppen af dit bord. Ellers, du vil bare ødelægge hele projektet og ende op med en anden hunk skrammel i din garage.

•Tilføj tilbehør. Hvis du ønsker at tilføje endnu mere til tabellen groovy, retro føler, få dig det korrekte tilbehør. Disse omfatter et par af vinyl siddende, metal stole, en wire serviet og salt og peber shaker indehaveren og retro sted måtter. Finde alle disse ting ved vaskning sparsommelighed butikker og værftet salg. Du kan også finde alt fra retro plakater til ure på retro butik i afsnittet ressourcer nedenfor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com