Hvordan man laver en Ring lampeskærm

May 14

En ring lampeskærm er dekoreret med ring figurer i stedet for perler. Ringene er fastgjort til rammen lampeskærm, og kan købes i metal, træ eller farverige plastik. Variere ring størrelser og figurer på at udfylde hullerne i lampeskærm. Marbella gør en særlig sjov samling af farverige og holdbart plast ringe i lyse farver og mange størrelser. Disse ringe vil fungere godt for et lys i et lille barns værelse, og skyggen du laver vil være kreativ og personlig til at barnet.

Instruktioner

•Vælg lampeskærm ramme størrelse og form, der vil arbejde for dit projekt. Vælg en spray maling farve, der er lyse, som gul, orange eller lyse blå. Spray male stellet.

•Purchase farverige plastik ringe i en række pack med mange størrelser og farver. Køb stort hop ringe, der kan rumme holder to plastik ringe.

•Åbn et hop ring. Vedhæfte en plastik ring. Plads jump ring over den øverste metal cirkel for rammen, lampeskærm. Luk hop ringen ved hjælp af nåle-næse tænger. Vedhæfte en anden plastik ring. Bruge hop ringe fra ring til ring og ringe til de øverste og nederste billeder. Position små plastik ringe i huller omkring større ringe. Prøv ikke at have to ringe den samme farve ved siden af hinanden.

•Work ned fra toppen af lampeskærm, dreje den skygge, ofte således at du har en god visning hvordan det ser ud fra alle sider som du bygge det. Når du nær den nederste kant, størrelse din ringe, således at de passer inde i rammen, når du tilslutter dem med hop ringe. Når du er færdig, skal de plastik ringe gerne et stykke stof over rammen lampeskærm.

Tips & advarsler

  • Ringene er også tilgængelige i forskellige figurer, som kvadrater, trekanter, ovaler og meget mere. En firkantet skygge kan se godt ud med mere kantede former.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com