Hvordan man laver en romantisk soveværelse i en Mobile Home

April 28

Hvordan man laver en romantisk soveværelse i en Mobile Home

Gøre et soveværelse i et mobilhome romantisk, så du ikke behøver at leje en hytte i de schweiziske alper at finde denne type af atmosfære. Ved hjælp af de rigtige farver og dekorationer skaber en aura af romantik i den mest ydmyge omgivelser. En forførende og sensuel atmosfære i dit mobilhome soveværelse hjælper dig slappe af og du blive forkælet efter en lang dag på arbejde eller når jonglering en hektisk tidsplan hele ugen.

Instruktioner

•Paint væggene i dit mobilhome soveværelse med bløde, dæmpede toner eller pasteller, at koordinere med strøelse. Bruger det samme blege farveskema gør små rum synes større. Mange mobilhomes har også vægpaneler; Hvis dette er tilfældet i dit hjem, Vælg tekstiler og sengetøj til at supplere den mur, der dækker for at skabe sammenhold og balance.

•Dæk bed med bedste kvalitet plader du har råd til. Silkeagtig, blød ark oprette en dragende sted at kæle og genoplive dine lidenskaber.

•Pick et sengetæppe eller Talsmanden er der også silkeblød og indbydende. En blomstret, toile eller en gammeldags pinstripe tilføjer mere af en lokkende appel til et soveværelse snarere end en fed, grafiske print eller anden form for maskuline print. Hvis autocamper er ydmyg i udseende eller små, trækker en attraktiv Talsmanden øjet til sengen, gør det omdrejningspunkt.

•Decorate seng med masser af koordinere pyntepuder til at skabe en hyggelig, intim atmosfære. Puder med blonder, perler, flæser eller andre dekorationer føje delikat præg til soveværelset. Disse accouterments trække øjet visuelt til seng i stedet for vægge i det mobile hjemmet.

•Installer en baldakin over din seng for at højne den romantiske stemning i rummet. Eje en himmelseng er ikke nødvendigt at hænge en baldakin. Hoop og andre slags baldakiner er tilgængelige for billige priser på butikker, der sælger sengetøj. De er nyttige over enhver seng og ukompliceret at installere i loftet. Drapere tynde eller bløde stoffer over baldakinen at opnå den mest romantiske look.

•Den stearinlys med rav, sandeltræ eller jasmine med en moskus duft. Disse dufte øge stemningen i både hanner og hunner, ifølge "God husholdning" magazine.

•Utilize blomster i dit mobilhome soveværelse. Blomster inspirere romance og tilføje en gammeldags land eller victoriansk charme til rummet. Indarbejde dem i tøjet sengetøj eller gardiner, Vælg lampeskærme eller vægkunst med blomster eller blot sætte en vase af silke blomster på områderne natbord og kommode.

•Installer en lysdæmper i dit soveværelse. Hvis du leje af mobilhome og ejeren tillader ikke denne slags forandringer, købe en tre-vejs lampe. Dim lys til at skabe en beroligende, romantisk stemning.

•Sæt en bløde tæppe med lange fibre, såsom en shag tæppe, ved siden af sengen. Dette tilføjer til hygge i soveværelset og opdaterer gulvet, da en mobile home er tilbøjelige til at have den samme tæpper eller gulvbelægning som når enheden blev bygget.

•Sheer blonder eller hvide nitter er et ideelt valg for en gardiner, hvis du ikke har gardiner til at matche dit sengetøj. Både tilføje blødhed og kvindelighed til soveværelset. Mobil-hjem vinduer er små; således hjælper blonder eller nitter sollys til at filtrere i rummet i løbet af dagtimerne.

Tips & advarsler

  • Mobil-hjem soveværelser har tendens til at være lille, så det er vigtigt, at rummet ikke er rodet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com