Hvordan man laver en romersk sofa

January 23

Hvordan man laver en romersk sofa

Den traditionelle romerske sofaen er en flad, lav overflade er dækket med et tyndt pude eller stablet med tynde tæpper. De karakteristiske træk ved disse sofaer er vinklet sektioner af sofaen, der rager opad i hver ende. Formentlig, disse vinklet sektioner er egnet til lounging med hovedet mod dem, mens nogen fans du og feeds du druer. Disse sektioner er den vanskeligste del af projektet, men kan gøres lettere med en miter box eller gering sav.

Instruktioner

•Arrange to bestyrelser, der er 1 1/2 inches bred og 3 1/2 inches høj med 20 inches længe parallelt med hinanden på et arbejdsoverflade. Sprede dem ud omkring 13 inches fra hinanden med deres største overflader mod bordpladen. Sæt på top to yderligere 1 1/2 x 3 1/2-ved-20-tommer boards vinkelret i forhold til dem med hjørnerne linet op sammen.

Bore 4 huller i hvert hjørne med hullerne går gennem de øverste bestyrelser og bunden bestyrelser, men ikke igennem til den arbejdende overflade. Vedhæfte boards med 2 1/2-tommer træ skruer. Gentag på et andet sæt af fire bestyrelser, der er 1 1/2-af-3 1/2-ved-20 tommer til slut to-benet opsætninger.

•Anbring to ben opsætninger oprejst og parallelt med hinanden ved hjælp af assistent. Lå fem bestyrelser, der er 1 1/2-af-3 1/2-af-44 inches over toppen af ben opsætninger til at tjene som sæde for sofaen.

Plads sædet boards flugter med forsiden og bagsiden af benet opsætninger til at have en selv mængden af plads mellem sæde bestyrelser.

•Drill to huller gennem hver sæde bord og ind hver ben setup overlapper for i alt 20 huller. Sæt 2 1/2-tommer træ skruer i hver premade hul og stramme sikkert.

•Klippe en 1 1/2 x 3 1/2-af-12-tommer bord i halve ved hjælp af en 45-graders vinkel. Dette kan gøres nemt ved hjælp af en miter box eller ved at bestyrelsen i en skruestik med bestyrelsens lange, tynde side vendende op. Markere en plet på en af de øverste kant 5 1/4 inches fra slutningen. Markere en plet på andre øverste kant 6 3/4 inches fra samme formål.

Forbinde de to steder med en lige linje. Så bestyrelsen langs denne linje. Gentag for fire flere bestyrelser for at gøre 10 boards, hver med en normal ende og en 45-graders ende.

•Anbring 45-graders ender af en af boards på toppen af et sæt bord tæt på slutningen, med anden enden af den korte bord peger op og væk fra sofaen. Placer 45-graders overfladen helt på toppen af bestyrelsens sæde, men mod slutningen af bestyrelsens sæde.

Bore to huller gennem den korte bord og ind i sædet bestyrelsen. Tillægge sæde bestyrelsen med 2 1/2-tommer træ skruer den korte bord. Gentag for de andre ni kort boards.

Tips & advarsler

  • Indstille en tynd pude eller mat oven på sofaen for komfort.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com