Hvordan man laver en Rubbermaid Worm Bin

November 14

Byerne havearbejde er blevet populært for folk, der ikke har plads nok til at opretholde en regelmæssig have men stadig ønsker at have en indendørs have og gøre kompost. God jord er en vigtig del af at opretholde en sund have, og at gøre din egen kompost ved hjælp af en worm bin er en enkel og billig proces.Med nogle simple leverancer og et par minutters arbejde, kan du have en worm bin, der vil give dig en stor del af kompost. Ud over at skabe en indendørs kompost bin, kan du også reducere mængden af mad, som du smider væk eller sætte ind en renovationsafgifter. Ved hjælp af nonmeat og nondairy madrester til at fodre orm i din ormen bin er gavnlig til dem og til dig.

Instruktioner

•Drill 20 jævnt fordelte 1/4-inch huller i bunden af hver af Rubbermaid placeringerne; disse vil sikre dræning og orme til at flytte. Bore 1/4-inch huller til ventilation 1 tomme apart omkring den øverste kant af hver Rubbermaid bin. Endelig, bor 30 jævnt fordelte 1/4-inch huller i toppen af en af låg.

•RIP avis i 1-tommer strimler og få dem våde; Klem overskydende vand og placere 3 til 4 inches af strimlet avis i bunden af hver placering. Tilføje og bland snavs og blade til avisen.

•Klippe et stykke pap så at det passer ind i en af Rubbermaid placeringer og dæmpe den. Placer orme inde i en af placeringerne og sætte pap oven på dem; det vil nedbrydes og orme vil spise det.

•Sæt unventilated låget nedenunder mursten eller plast støtter for at fange enhver væske, der dræner ud af placeringerne. Sætte bin med ingen orm på støtter og stable bin med orme på toppen af det; Læg den ventilerede låg på den øverste bin. Holde ormen Rubbermaid placeringer i et velventileret rum.

•Når orme med mad madrester der indeholder ingen kød eller mælkeprodukter, såsom vegetabilske scraps, teposer, kaffegrums og filtre, og brød og korn som korn. Begrave mad i forskellige områder af den øverste bin, indtil den er fuld.

•Når der er ingen madrester, venstre, start tilføje mad til bunden bin og efter 1 til 2 måneder, fjerne kompost fra den øverste Rubbermaid bin. I den pågældende måned, vil ormene flytte fra den øverste bin til bunden i søgen efter mad. Skifte placeringerne, så bunden bin er på toppen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com