Hvordan man laver en rulle ned skygge

January 24

Hvordan man laver en rulle ned skygge

Alene eller parret med et gardin, roll-down nuancer giver en fantastisk måde at tilføje visuelle interesse og beskyttelse af personlige oplysninger til et vindue. For at gøre en roll-down skygge, skal du købe heavyweight stof eller en let stof, som du bør stivne med en spray stiver--et skridt, som vil sikre din skygge hænger godt. Mens du er på Stofbutik, afhente en rullegardiner kit - komplet med roller, beslag, snoede mekanisme, træ tremme ledning og pull ledningen. Når hjem, vil du blive kun få skridt væk fra at skabe-- og hængende--en roll-down nuance, der vil give års funktionelle nydelse til dit hjem.

Instruktioner

•Measure dit vindue til at købe den rigtige størrelse rullegardiner kit. De fleste nuancer er monteret for at hænge inde i vindueskarmen og ikke fra de ydre hjørner. (Gør en blind i den sidstnævnte måde, vil gøre vinduet ser bredere.) For at sikre, at lys ikke indtaste blinde fra kanterne, tilføje 4 inches til indersiden måling.

•Apparatet må ikke panik, hvis du ikke kan finde en rulle til at passe den præcise dimension i dit vindue. Rullen er træ, kan den skæres til størrelse. Hvis dette er tilfældet, måle afstanden mellem beslagene og fradrage 1/8 tomme til endestykker på rullen. Tegne streger, måling på rullen og skære det med en sav. Passe hætter over enderne af rullen, skubbe montering pin ind i hullet og skubbe det på plads.

•Installer rullen parentes efter fabrikantens anvisninger. Sørg for at placere parentes mindst 1 ½ inches fra toppen af vinduet fordybning at tillade den rullede struktur.

•Measure længde rullens--undtagen pin ender-- og fratrække ½ tomme. Måle længden af vinduet og tilføje 8 inches for at tage højde når skyggen er trukket.

•Lay stof på en flad overflade og med en firkantet eller lineal og mærkning blyant, tegne din skæring linjer. Klip stoffet til størrelse.

•Stitch 5/8-inch hem i længde-side kanten af stoffet. Slå op en 2-tommer hem i bunden af stof til den træ tremme. Kontroller, at tremme glider ind og ud af kabinettet nemt. Sy sømmen og indsætte den træ tremme. Sy side åbninger lukket.

•Sæt ledningen indehaveren og ledning. Skub ene ende af snoren gennem hullet i indehaveren af ledningen og knude for at sikre det. Fastgør anden enden af ledningen gennem agern og binde en knude. Placer holderen i midten af kabinettet, og med en skruetrækker, skrue det på plads.

•Lay stof flad og højre side op. Placere valsen på toppen, parallelt med den øverste kant. Vind kanten af stoffet på rullen, foring det med en af de horisontale varemærker på rullen. Sikre stoffet på plads midlertidigt med klare tape.

•Permanently anbringer stof til at rulle med det dobbeltklæbende tape, der fulgte med din rullegardiner kit. Hvis din kit ikke kommer med tape, korte kanten af stoffet ind i rullen. Skalle af båndet.

•Drej stof stramt omkring rullen og passe det ind i parenteserne. Trække ned blinde, som det vil gå. Trække i ledningen for at sikre, at skyggen flytter let. Hvis det ikke sker, re-roll stoffet indtil spændingen af stoffet er korrekte.

Tips & advarsler

  • Du kan tilføje en dekorativ touch til skyggen af forme, opskæring og syning den nederste kant i form af en kammusling eller syning fletning eller frynser langs lige nederste kant.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com