Hvordan man laver en rum-størrelse baldakin

August 6

Baldakiner eller pavilloner giver skygge og beskyttelse mod flyvende insekter til udendørs arrangementer. Historisk set, sådan krisecentre er fremstillet af materialer så forskellige som vævede Gedehår eller hamp, men lærred duck er den mest pålidelige moderne stof til dette formål. Det er tæt-vævet, holdbare og sømme syet i det er mindre tilbøjelige til at trække fra hinanden end rip-stop nylon eller lignende telt tekstiler. Et værelse størrelse baldakin skal robust understøtter og stærk fyr linjer.

Instruktioner

•Purchase lærred duck klud. Det kommer i forskellige farver. Boltene er 60 inches lang. Du skal bruge 54 fødder af klud, skåret i tre 18 fods paneler. Sy panelerne sammen, ved hjælp af en sejlmager flade søm. Dette ligner den flade søm anvendes på ydre ben sømmen på jeans. HEM lærredet, og indsæt øskner i hvert hjørne og på 12-tommer mellemrum langs siderne. Køre dobbelt-pegede negle ind i den ene ende af otte af 8-mund-boards.

•Sæt 12-fods bord på langs i midten af det udpegede område for baldakin. Placer to af 8-mund-boards vinkelret på det, med deres ender lidt nedenunder. Spredt lærred over bestyrelser. To mennesker vil løfte enderne af lærredet, forstå 12-fods bord og løfte den op. To flere mennesker vil placere enderne af 8-fods bestyrelserne under 12-fods bord, positionering dem mod enderne af 12-fods bord.

•Sæt toppen af dobbelt-pegede neglene på to af de 8-fods bestyrelser i center øskner på modsatte sider af teltet. Mens en person rolige hver af bestyrelserne, vil to andre placere en løkke af reb over søm over lærredet, så loop en bugt af det omkring den pol, og træk det udad fra baldakinen, fastgøre den til en pæl og drive bålet i jorden. Gentag denne procedure på for- og bagside hjørnerne.

•Tie tovværk til de resterende øskner rundt i kanten af baldakinen, og afstikke dem til siderne af teltet. Binde tre reb til center bagsiden af teltet, og sprede dem ud i en fugl mund mønster, fastgørelse dem til indsatser, der er så drevet ned i jorden. Fastgøre et reb til center forsiden af baldakinen, og spil det ned.

•Tilføj myg netting sider eller dekorative trim flaps til kanten af teltet, hvis det ønskes. De kan være bundet til øskner, syet på eller fastgjort ved hjælp af snap eller Velcro.

Tips & advarsler

  • Holde god spænding på reb for at holde understøtter på plads.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com