Hvordan man laver en runde Cement Planter

December 3

Hvordan man laver en runde Cement Planter

Hvordan man laver en runde Cement Planter

Instruktioner

•Forbered dine formularer. For at gøre dette stykke, bruge en stor skål (plantageejer) og en lille skål (stand). Spray både let (men for at få fuld dækning) med en non stick madlavning spray. Dette fungerer som en frigivelse agent, når du fjerner fra formularen.

•I trillebør mix 2-5 gallon spande af sphagnum, 1 1/2-5 gallon spande af Portlandcement, 1 - 5 gallon spand med sand. Tilsæt vand og bland med skovl, indtil du får en konsistens af våde mudder. For den store skål (plantageejer) Tryk blandingen i form at gøre sikker på bund og sider er mindst 1" tyk. Glat bund og sider, der er udsat for at gøre den mere attraktiv. Brug dyvel til at stikke et hul i bunden af skålen for dræning. For den lille skål (stå) helt fylde skålen med blandingen og sørg for at trykke ned fast for at undgå huller i blandingen.

•Brug din skarpe kanter værktøj til at skære væk overskydende blanding af kanten af skålen (dette vil give en mere færdigt look) også glat base af standen (dette vil tillade basen til at sidde jævnt, hvis de anvendes på en flad overflade) tåge stykker med sprayflaske vand og dække med plast. Lad sidde i 2 dage.

•Tag fra formularer ved at dreje hovedet forsigtigt. De frigive agent vil hjælpe blanding til at komme ud af formen lettere. Tag en stålbørste og gå over hele overflade. Dette vil bidrage til at synliggøre sphagnum og give en mere økologisk / ældre udseende. Spray plantageejer igen med vand og re dække med plast. Lad dem sidde i 7 dage før du placerer i din have. Tillad 30 dage før faktisk plantning af planter.

Tips & advarsler

  • Denne blanding vil gøre flere ting, du kan reducere mængden, så længe du bruger 2 dele tørv, 1,5 dele cement & 1 del sand.
  • Hvis blandingen virker til at tørre, før du er færdig med at tilføje nogle mere vand og bland igen. Prøv at blande kun hvad du har brug for hver gang så du ikke lade det tørre ud for meget.
  • Cement fortsætter med at hærde med tiden. Når du fjerner fra formularen foretage en tilpasning til din stykker på tidspunktet. Det bliver sværere at gøre jo længere den sidder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com