Hvordan man laver en ryger med en 60-Gallon Tank

March 7

Hvordan man laver en ryger med en 60-Gallon Tank

Bygge en tingest, hvor vil du faktisk tilberede din egen mad kan lyde skræmmende, især i betragtning af at off-the-rack rygere kan koste hundreder af dollars. Men folk har opbygget deres egen tromme rygere i årtier. Projektet kræver lidt specialiserede færdigheder end evnen til at bruge en boremaskine. Den største udgift er der i tromlen for sig selv. Og det tager kun et par timer, minus den tid det tager at shoppe for forsyninger. Følg disse enkle trin, og du kunne ryge din egen kød på ingen tid.

Instruktioner

•Rengør snavs og rust fra din tromme og sterilisere det ved afbrænding mindst en belastning af trækul. Derefter male det med epoxy harpiks bund malingen modstandsdygtigt over for syrer, syrer, fedtstoffer, fugt og høje temperaturer. Dette vil sikre din ryger holder længere og producerer renere røg, ifølge University of Florida Institut for fødevarer og landbrugsvidenskab.

•Anbring, en af din grill riste flere inches fra bunden af tromlen. Denne rist vil holde din trækul kurv, så du ønsker det højt nok til at lade luften cirkulere rundt trækul og holde dit brand i gang. Sikker fire rustfrie bolte igennem den side af tromlen for din rist til at hvile på. Du vil bruge metal gryde til at holde kul, eller du kan lave din egen trækul kurv ud af tunge gauge metalnet eller lignende materiale.

•Brug værktøjet punch, punch tre eller fire huller i siderne af ryger nær bunden. Du vil bruge disse huller til at regulere luft flow, mens du er madlavning. Dække dem med magneter, hvis du har brug for mindre luft.

•Skru fire bolte i siderne af rygeren hvor vil du gerne sætte hver madlavning rist. Riste vil hvile på disse bolte, så du kan nemt fjerne dem for at få adgang til din ryger boks. Du vil ønsker at forlade nok plads i mellem riste og toppen af rygeren til at holde en kalkun. Hvis du bruger den flade top, der fulgte med din tromme, du vil sandsynligvis kun har plads nok til en rist, eller to riste, der vil holde kun mindre portioner af kød. Men hvis du finder en gammel, afrundet kulgrill cover, der passer til toppen af din ryger, du kan bruge to riste og har plads til mere madlavning overflade.

•Sæt trækul i indkøbskurven grill lys det som du ville en trækul grill og vente på ilden til at stilne så briketterne producerer en masse røg. Du er nu klar til at ryge din kød på din madlavning riste. Bare luk låget og justere mængden af luft du nødt til at holde den trækul rygning ved at fjerne magneterne fra luft huller du boret.

Tips & advarsler

  • Hvis du tilbringe lidt mere tid, kan du tilføje valgfri blomstrer til din grill: installere et termometer i låg til at holde styr på interne temperaturer. Bore håndtag på toppen. Vedhæfte hjul og en aksel, så du kan nemt flytte grillen hvor du ønsker at lave mad. Du kan selv bygge en hylde med planker af træ og bore det ind i siden eller lægger en trådhylde for at holde madlavning værktøjer. Sørg for at forsegle alle huller udover din luft huller med epoxy.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com