Hvordan man laver en sektionsopdelt arbejde i stuen.

January 1

Sektionsopdelte sofaer er alsidig møbler, der kan arrangeres der passer til næsten enhver størrelse stue. Sådanne sofa stykker kan også flyttes, som er nødvendig for partier og underholdende formål, som ekstra senge for natten Gæster, eller simpelthen flyttes rundt til familie spil nætter. Da sofaen af stuens vigtigste knudepunkter, arrangere det med andre knudepunkter i tankerne, som karnapper, pejse og underholdning enheder.

Instruktioner

•Arrange tværsnit i din stue baseret på din stue størrelsen og hvilken type af gennemskåret ser bedst ud. Nogle sectionals har et rundere, næsten ovale form, nogle danner en lille "V" form, mens andre har en "L" form. Mindre stuer kan drage fordel af mere kompakt "V" figurer, mens større stuer kan rumme næsten enhver størrelse og stil af tværsnit. Hvis din stue er på den mindre størrelse, måle dets dimensioner før du køber en sofa.

•Sæt tværsnit mod en mur, der ligger overfor rummets hovedvinduet eller andre knudepunkter, såsom en underholdningscenter eller pejs. Placer det halvdelen til 1 fod væk fra væggen og ikke op mod væggen.

•Brug et sofabord, der passer til formen af tværsnit. For eksempel, brug rundere sofaborde for rundere sectionals og rektangulære eller L-formede borde til L-formede sofaer.

•Arrange side tabeller på én eller begge sider af gennemskåret afhængigt af pladsproblemer. Bruge buede tabeller til sectionals, der buer indad og kvadratiske eller rektangulære borde til L-formet sectionals.

Tips & advarsler

  • Hvis din tværsnit kommer med en osmannisk-type stykke, der ikke har en back, arrangere det som et separat stykke fra resten af sofaen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com