Hvordan man laver en selvstændig bundet dug

January 28

Hvordan man laver en selvstændig bundet dug

Selvstændig bindende er en syning teknik hvor stof af stykke fungerer som kant bindingen i stedet for et separat stykke. Den selvstændige bindende giver en pæn, færdige udseende til flade stykker såsom tæpper og duge. Derudover fordi stykket bruger to separate stykker af stof, er varen reversibel. Dette er især praktisk for en dug, fordi du kan vælge to forskellige stoffer, der ændrer udseendet af din tabel. For eksempel, hvis ene side er en solid, neutral farve til en sofistikeret look, kunne anden siden være en munter Udskriv for et mere casual look.

Instruktioner

•Measure længden og bredden af bordpladen, som du ønsker at dække med dugen. Beslutte hvor mange inches af stof du gerne hænge ned omkring bordet kanter. Dobbelt dette nummer og føje det til både længde og bredde målinger af bordpladen. Hvis du har en dug, der er allerede en størrelse du lide, måle det i stedet.

•Tilføj ½ tomme til både længde og bredde fra trin 1 for sømrum. Det er størrelsen af den ene side af dugen selv bundet. Det vil være de mindre stykke og vil have en ramme omkring det fra dine andre stykke stof.

•Tilføj 2 inches længde og bredde fra trin 2. Det er størrelsen af den større stykke stof, der ombrydes omkring den mindre stykke og blive grænsen.

•Vælg to slags stof, der af samme vægt. Bomuld og linned fungerer godt. Vælg noget der ikke strække. Klip et stykke stof ved hjælp af dimensioner fra trin 2. Skåret ud anden stykket stof ved hjælp af dimensioner fra trin 3.

•Mark midtpunktet af alle fire sider af begge stykker stof med skrædderen kridt. Læg dem på en flad overflade med højre side sammen. Placer den mindre stykke stof på toppen af de større en. Sætte kanter sammen langs den ene side og line up midtpunkt mærker på denne side.

•Start ved midtpunktet markerer og Fastgør stykker sammen. Arbejde udad fra midtpunktet og pin det hele side sammen.

•PIN midtpunktet markerer sammen på en tilstødende side af stofbeklædning op i kanterne. Du bliver nødt til at folde den større stykke stof en lille til at gøre dette. Arbejde fra midtpunktet udad og pin hele den side sammen. Gentag denne procedure på de to resterende sider. Der vil være trekantede sildelapper af den større stykke stof stikker ud på hvert hjørne.

•SEW kanter med en ¼-tommer søm næsten hele vejen rundt. Forlade en 6-tommer åbning midt i ene side så du kan slå dugen højre side ud senere.

•Spread dug på en flad overflade med de mindre stykke på toppen. Justere den mindre stykke, så den større stykke folder over på alle sider og der er en selv kant omkring de mindre stykke. Grænsen bør måle 1 tommer bred. Jern krølle på alle sider af dugen. Jern syet sømmene mod midten af dugen.

•Jern hvert hjørne flap til den ene side. Tegn en linje med skrædderens kridt på krølle på hvert hjørne flap. Det vil være en diagonal linje fra hjørnet af den mindre stykke til den ydre hjørne af den større stykke. Sy hver hjørne klap langs kridtstreg. Skær overskydende flappen ¼ tommer fra syning. Jern sømme til den ene side.

•Drej dugen indefra og ud gennem hul du forlod i trin 8. Lægge dugen fladt med mindre stykke på toppen. Omvendt fold folder du foretaget i trin 9, så der er en selv kant hele vejen rundt. Jern kanter flade.

•PIN rå kanter af hullet på indersiden af dugen således at sømmen er kontinuerlig. Top sy kanterne af den mindre stykke 1/8 tomme fra søm hele vejen rundt dug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com