Hvordan man laver en seng hovedgærde for en væg

October 24

Hvordan man laver en seng hovedgærde for en væg

At skabe en seng headboard for en væg kan skabe et unikt look til dit soveværelse. Dette gør det selv projekt kan udføres med minimal omkostning, passer til ethvert budget og er billigere end købe en hovedgærde på en lokal detailhandel eller møbler butik. Alt, der kræves, er nogle basale forsyninger let findes i enhver hardware eller håndværk butik, et par timer af tid og evne til at foretage omhyggelige målinger.

Instruktioner

•Indstil hvor du ønsker seng til at være placeret. Dette vil give dig en omtrentlig placering på væggen til hovedgærdet. Måle bredden af madrassen---du ikke ønsker at oprette et hovedgærde, der er alt for smal eller for bred.

•Locate studs på væggen ved hjælp af en stud-finder købt fra en lokal detailhandel eller hardware butik. Dette vil afgøre den endelige størrelse og placering af hovedgærde. Ikke montering seng hovedgærde i studs i væggen kan resultere i hovedgærde falder eller beskadige væggen. Klart markere stud placering med en pen eller markør.

•Indstil de endelige målinger for bed hovedgavl ved hjælp af oplysninger, der indsamles i trin et og to. Sørg for, at hovedgærdet strækker sig mindst 2 inches forbi stud beliggenhed---ellers mounts anvendes kan være synlig.

•Purchase et stykke krydsfiner, som er 1/2-tomme tyk til at oprette hovedgærdet opbakning. Har isenkræmmer skåret stykke til den krævede størrelse eller skære det på hjem ved hjælp af en stiksav. Hvis du vil oprette en unik form for dit hovedgærde, skal du oprette en skabelon på et stort stykke papir eller flere små tapede sammen. Skitsere skabelonen på krydsfiner og omhyggeligt skæres ud den krævede form. Hvis sørge for at skabe et unikt design, vil design dække stud beliggenhed og mulighed for et beslag skal monteres.

•Klippe et stort stykke af skum til at matche størrelsen og formen af sengen hovedgærde. Brug en tykkelse ikke mindre end 2 inches tyk---tyndere skum bliver ikke så behageligt at hvile imod. Tillægge krydsfiner ved hjælp af en spray lim skum.

•Purchase et stort stykke af fiberfyld fra en rulle, der er mindst 18 inches større end nødvendigt. Skåret stykke af fiberfyld med mindst 3 til 4 inches ekstra materiale forbi kanten af hovedgærde. Hæft og træk forsigtigt fiberfyld på plads, mens du arbejder din vej rundt i krydsfiner og skum. Skære væk overskydende når det er helt hæftes på plads.

•Klippe et stykke stof med den samme metode som fiberfyld, giver mulighed for 3 til 4 inches af ekstra stof. Hæft og solidt træk på plads. Når stoffet er helt på plads, Tilføj bånd, knapper og andre dekorationer, hvis det ønskes. Skære væk overskydende stof fra bagsiden af hovedgærde.

•Mark steder af flush mounts til at korrelere med studs på væggen. Større gavle kan kræve mere mounts til at yde større støtte, og at reducere risikoen for faldende eller væg skader. Vedhæfte mounts til hovedgærdet og væggen ifølge pakke retninger. Løfte sengen hovedgærde på væggen, og Inspicér visuelt for at sikre det er sikkert på plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com