Hvordan man laver en seng hovedgærde

January 8

Hvordan man laver en seng hovedgærde

Du behøver ikke at være en tømrer til at bygge et hovedgærde. Du behøver ikke at forpligte sig til et bestemt design eller farve paletten. Dette design kræver ikke træ eller en hammer og kan ændres sæsonmæssigt for at holde dit værelse ser friske.

Instruktioner

•Purchase forhængsringe med clips (pakke med mindst 80), 2 europæiske shams, der komplimenterer din sengetøj og -indretning, 2 fyldstoffer til de europæiske shams, og en dekorative gardinstang, som er mindst lige så bred som din seng og blander sig med din indretning.

•Gather dine værktøjer, herunder en boremaskine, skruetrækker, måling af tape og niveau. Montere gardin stang parentes over sengen. Stangen skal være centreret og 28 til 36 inches over madrassen. Brug af niveauet og måle både vandret og lodret så stangen er centreret og lige.

•Sæt fyldstoffer i europæiske shams. Selv om europæiske puder er kvadratiske form, Sørg for at de passer ordentligt ind i simuleret. Hvis du har problemer med at indsætte fyldstoffer, drej pude og forsøge at sætte det i simuleret igen. Fnug puder, så de udfylder shams jævnt.

•Skub gardinet ringe på stang og sted stangen i parenteserne sikkert. Det er vigtig at stangen snap på plads i holderen, så din hovedgærde forbliver stabil.

Hæng pude fra forhænget ring klip på stangen. Plads klip jævnt langs hver pude, så shams vil hænge uden bump eller rynker.

•Strømforbrug i standby tilbage og beundre din nye, tømrerarbejde-gratis hovedgærde. Husk at du kan opdatere denne hovedgærde hver sæson, bare ved at ændre vægt, farve eller mønster af stof på din pude shams.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com