Hvordan man laver en sengehimmel seng arbejde i et lille rum

August 16

Ønsket om at placere en sengehimmel seng i et lille soveværelse udgør en udfordring til en dekoratør. Højden af baldakinen i et rum med lavt til loftet kan oprette en klaustrofobiske virkning. Farve, omfang og placering skal du finde ud af, hvor godt denne kombination virker, uanset hvad din udsmykning tema. Trick til succes er at give din lille soveværelse udseende af at være større ved hjælp af rummets indbygget og ekstra funktioner.

Instruktioner

•Measure størrelsen af dit soveværelse før du køber en sengehimmel seng. Måle højden af loftet samt gulvplads, da dette vil hjælpe dig med at beslutte hvilken størrelse baldakin ramme til at vælge.

•Paint tre af dit soveværelse vægge en lys farve, såsom creme eller bleg blå, ved hjælp af en valse børste eller motoriseret maling sprøjte. Brug børsten til slut maleri i hjørnerne og andre stramme pletter, rulle eller sprøjte ikke kan dække. På den fjerde væg, den ene din sengehimmel seng vil hvile mod, male en mørkere farve for at give rummet mere dybde.

•Udskift mørke eller statisk vindue behandlinger med flyder, lyse gardiner. Montere gardiner på en dekorativ stang. Disse gardiner vil give dit soveværelse en luftig atmosfære og skabe illusionen af en større størrelse.

•Vælg en seng og baldakin ramme af en passende størrelse. For eksempel, hvis dit soveværelse er 10 fødder af 12 fod, en queen size seng vil passe, men du vil have lidt plads til noget andet. Forlade mindst 2 fødder på begge sider af sengen, og 3 fødder plads ved foden. Dette giver dig plads nok, når man rejser ind og ud af sengen. Det giver også plads til sengelamper eller ende tabeller.

•Sæt sengehimmel seng mod mørkere væggen. Placere sengen direkte i midten af væggen for at skabe en afbalanceret look. Hvis din seng er udstyret med hoved og footboard, forlade off footboard for en mere åben visuel effekt. En footboard giver off en illusion af et lukket rum og vil gøre rummet synes mindre, end det er.

•Installer under seng skuffer at spare værdifuld plads. En lille soveværelse har tendens til at se rodet, og under seng opbevaring og skuffer hjælpe dig med at spare plads mens udnytte en ellers spildt område.

•Dæk din seng med sengetøj i subtile, men rige farver. Holde mønsteret simpelt. Hvis du går til sydvestlige look, fungerer jordfarver godt. Hvis du ønsker at opnå en mere romantisk miljø, er støvede farver som blomme, rose og salvie bedst. Dekorere seng med to eller tre pyntepuder. For mange puder skabe en overfyldte effekt.

•Drape to baldakin sengetøj fra front til bag på tværs i sengen baldakinen. Sikre sengetøj på hver baldakin pole ved hjælp af en matchende linned slips eller dekorativ reb. Ikke Begræns dig til ren og skær eller silkeagtig sengetøj.

Hæng dekorative kunstværker på væggene, helst store stykker til at give den illusion, at rummet er større. Placere ende tabeller på enten side af sengen og lægge et eller to elementer på dem, som en lampe eller indrammet foto. Holde den indretning simpelt. Jo mere rodet, det er, jo mindre det vil se ud.

Tips & advarsler

  • Brug en dråbe klud for alle malerprojekter til at forhindre maling fra at blive på dit gulv.
  • Dekorative tæpper give et mere hjemligt udseende uncarpeted værelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com