Hvordan man laver en sengehimmel seng med en træ dyvel

April 16

Hvordan man laver en sengehimmel seng med en træ dyvel

Mange små piger drømmer om canopy senge for deres soveværelser. Men en full-blæst himmelseng kan være et dyrt stykke af møbler, ud over middel til mange familier. Stadig, med lidt fantasi, kan du oprette effekten af en romantisk baldakin for din prinsesse uden at bruge et bundt. Du kan endda gøre en elegant eller sofistikeret version til dit eget soveværelse.

Instruktioner

•Decide hvordan du ønsker din baldakin til at hænge over sengen. For en twin-størrelse seng, kan du oprette et simpelt telt baldakin med en enkelt dyvel centreret på tværs over sengen. For enhver seng, kan du bruge to eller tre parallelle dyvler til at give en mere struktureret baldakin over sengen eller bare hovedet fuld længde.

•Drill huller i loftet og Indsæt loft kroge til at suspendere dyvler (to kroge pr. dyvel). Placer en dyvel langs hver på langs kanten af sengen, med en tredje over midten, hvis du ønsker mere støtte til baldakin. Alternativt, for en halv-baldakin, stilling en dyvel i spidsen af sengen, tæt på væggen, og en anden nogle afstand ud fra væggen. For en fuld baldakin, centrere den anden dyvel og placere en tredje over foden af sengen. (Du kan bruge flere dyvler, jævnt fordelt langs længden af sengen, for en endnu mere struktureret effekt.) Alle dyvler skal hænge parallelt med hinanden.

•Suspend træpinde fra loftet kroge. Du kan bruge flere metoder til dette. Fastgør skruen øjne i enderne af dyvler og bruge længder af kæden til at hænge dem på den ønskede højde. Med eller uden skrue øjne, kan du bruge lige længder af monofilamenter (fishline), som ikke vil vise, eller robust bånd, for et strejf af farve eller en smuk bue.

Hæng stof over dyvler, gør det muligt at drapere yndefuldt mellem dyvler, eller holde det nogenlunde lige, for en skræddersyet udseende.

Tips & advarsler

  • Maling eller pletten dyvler først for at supplere din indretning.
  • Skrue korsblomster på enderne af dyvler for en mere færdigt look.
  • I stedet for draping stof, sy stang-lommer langs den nederste kant af plader, der supplere din farveskema og skub dem ind på dyvler, før du hænge dem.
  • Eksperimentere med slips-backs og lag stof.
  • Prøv at bore i en stråle at montere loft kroge; ellers, være omhyggelig med ikke at overbelaste hvert dyvel med mange lag af tunge stof.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com