Hvordan man laver en sengehimmel seng med reb og gobelin

November 17

Hvis du drømmer om et romantisk baldakin installeret over din seng, finde inspiration i 1300 og 1400-tallet. Boudoirs af de rigeste europæere featured smukke baldakiner gammeldags tunge gobelin og prydplanter roping, og mest kræver ikke en himmelseng. Nu hvor du ved, du ikke behøver at udskifte din seng med en høj, statelige, himmelseng model, du kan oprette din "suite dream" med meget lidt syning, så få ud af sengen og ramte til Stofbutik, mens drømmen dvæler.

Instruktioner

•Measure to gange, klip en gang. Det er reglen alle store crafters adlyde når indlede et projekt. I dit tilfælde, dobbelt tjek din seng målinger i stedet for at tage ordet i madrassen makers, at singler er alle 36 af 75 inches, fordobler er 54 75 inches og dronninger er 60 80 inches. Måle derfor hvis du ejer en konge. Kopiere din seng grænser på loftet (hovedgærde bredde, fods bord bredde og midtpunktsværdi) med en blyant, så du ved hvor man kan hænge din stænger.

•Purchase tre udsmykkede gardinstænger i en stil, der matcher dit værelse, plus ledsager hardware. Synke ankre i loftet, så skruer du bruger til at holde stængerne på plads er dobbelt så sikker. Du kan ved et uheld slæbebåd på baldakinen for en eller anden grund, og du ønsker ikke det falder på hovedet i løbet af natten. Montere de tre stænger, så de linje vandret med din seng.

•Shop for gobelin stof. Matche bredde på din seng til bredden af stof (f.eks., 36, 54 eller 60 inches lang), så du ikke behøver at hem siderne. Næste, måle væggen bag din seng fra gulv til loft. Købe mindst 20 yards af stof, så du har nok at hænge et løbende stykke ned væg bag sengen og over de tre stænger samt hånd-hemming slutningen af tapetet så når det hænger over den tredje (mund board) stang, den ufærdige side af stoffet er skjult.

Hæng gobelin. Trække stof (forkerte side mod væggen!) op ad væggen bag din seng, trække det over den første gardinstang, oprette en swaglike dukkert og derefter gentage endnu en gang at trække stoffet over anden gardinstang. Tage et pust. Denne proces kræver tålmodighed som du justere de to swags og gøre visse vægsektion af tapetet hænger lige og hemmed overhæng ligger glat over den tredje gardinstang.

•Få kreative med dekorative reb. Dronning Elizabeth I's seng featured guld og sølv reb, som hang fra loft til gulv. Andre monarker bruges reb for tiebacks for at sikre panelerne hængende fra en fire-plakat leje indramme stillinger. Der dækker dette meget område, når du allerede har brugt en formue på tapetet klud, stænger og hardware kunne knuse din romantiske drømme, så begrænse din brug af reb til seks knob, med eller uden kvaster. Fastgør hver til slutningen af stænger til et strejf af royalty, der ikke vil sende dig til skyldnerens dungeon.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com