Hvordan man laver en sengehimmel seng uden at bore ind i loftet

December 8

Hvordan man laver en sengehimmel seng uden at bore ind i loftet

Canopy senge kan være meget dyrt, men de ser romantisk, elegante og smukke. Hvis du ikke ønsker at gøre varig skade på dit loft, og ikke har råd til en faktiske sengehimmel seng, skabe udseendet af en baldakin uden at bore nogen huller eller bruge for mange penge. Du behøver ikke at afhente en nål og tråd til at gøre en simpel baldakin til dit soveværelse.

Instruktioner

•Træk en letvægts stof, såsom myggenet eller tyl, gennem en broderi hoop. Hoop skruer, som vil tillade dig at installere stof inde hoop, trække det jævnt og skrue hoop tilbage sammen. Stoffet kan være så længe du ønsker, afhængigt af hvordan du vil baldakin at drapere over sengen.

Uddelingen en selvklæbende krog til loftet fast, over hovedet af sengen. Kontroller, at krogen er centreret. Selvklæbende på krogen bliver nødt til at obligation til loftet, så giv det en time før du hang baldakin fra krogen.

•Tie to lange bånd eller stykker af streng til hver side af broderi hoop. Binde enderne af bånd til den selvklæbende krog til at hænge baldakinen. Hvis lastrummet ikke synes stærk nok, anvende nogle Sticky Tack til den klæbende del af krog til at give den nogle ekstra bedrift magt.

Tips & advarsler

  • En anden mulighed er at bruge Velcro strimler til at anvende materialet til loftet. Selvklæbende Velcro kan være fastgjort til loftet, og Velcro stykker kan være syet eller sidder fast på materialet. Dette fungerer ikke for tungt materiale.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com