Hvordan man laver en sengehimmel seng

January 17

Hvordan man laver en sengehimmel seng

Hvis du er ikke en mester woodworker, men ønsker at gøre en almindelig seng til en sengehimmel seng, er der en utrolig simpel måde at gøre det.

Instruktioner

•Først beslutte, hvor du vil baldakin at drapere og hvorvidt du ønsker fuld side gardiner. Der er tre mulige metoder der er anført i nedenstående trin, der kan bruges alene eller blandes og matches.

•For en enkelt look uden side gardiner, skrue fire draperier kroge i loftet over de fire hjørner af sengen. Drapere lutter gardiner eller stof over kroge, forlader ene ende falder lige ned over hjørnet af sengen på gulvet, fastgøre anden enden til en anden krog over et andet hjørne af sengen, giver stof til at drapere og falde, men du ønsker. Tilføje flere kroge langs vejen for at kompensere for kortere stof eller at skabe et anderledes look.

•For en baldakin ser med fuld omkringliggende gardiner, tillægger loft parallelt med kanten af sengen draperier stænger. Hænge gardiner på stænger som ønsket. Du kan kombinere de to metoder, ved hjælp af krogen og drapere idé på ydersiden af gardinstænger til at fuldende look.

•En stor idé til et cirkustelt eller en prinsesse seng er til at fastgøre stoffet til en håndarbejde hoop eller andre cirkel af enhver størrelse, du ønsker. Start ved at indsamle stof til et punkt. Binde eller sy herpå sammen, hvis det ønskes og dekorere med bånd eller buer. Derefter lim stof til håndarbejde rammen om en eller to fod fra samle point. Drapere og læg stof som ønsket. Når du er færdig, simpelt hen hænge en krog fra loftet og vedhæfte stof for samlet enden.

Tips & advarsler

  • Tilføj bånd, blomster eller perler som en accent.
  • Hænge gardinstænger fra kæder, hvis loftet er ekstremt høj. (Nogen på din lokale hjem butik kan hjælpe dig med at få den rigtige hardware, når du har plukket nogle letvægts gardinstænger.)

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com