Hvordan man laver en Shadowbox tabel med fyrretræ

June 30

Hvordan man laver en Shadowbox tabel med fyrretræ

Shadowbox tabeller display objekter eller små samlinger af objekter på en måde, der er både praktisk og meget synlige. Shadowbox tabeldesign er sådan, at det kan let tilpasses til at passe en række objekter, uanset om de er korte og flade eller høj og bred. Shadowbox tabeller kan endda sættes op med miniature scener indenfor, viser modeller, antikviteter eller togsæt. Varierende tabellens størrelse kan ske ved blot at forlænge de forskellige nødvendige understøtter og bevarer den grundlæggende overordnede struktur.

Instruktioner

•Arrange fire træ side boks fyrretræsbrædder (1-af-12-af-24 inches) oprejst på deres lange, tynde ender i et kvadrattal. Predrill fire jævnt fordelte huller gennem siden af hver side box bord i slutningen af bestyrelsen, der grænser op til det. Deltag i bestyrelserne sammen med 2-tommer træ skruer.

•Invert de forsamlede ramme således at bunden af rammen opad. Placer en fyr træ kasse bunden board (1-ved-25-af-25 inches) på toppen af den samlede ramme, så kanterne af bunden bord linje med de udvendige kanter af side bestyrelser. Predrill jævnt fordelte huller ned gennem boksen nederst bord og ind side boards hver seks inches langs omkredsen. Sikre boards på plads med 2-tommer træ skruer.

•Anbring to træ ben fyrretræsbrædder (1-ved-1-af-12 inches) oprejst i deres lille ender, parallelt med hinanden. Angiv en af fyrretræ træ ben støtte boards (1/2-af-3-af-20 inches) på toppen af de to bestyrelser og dias benet boards ud indtil deres ydre kanter er flugter med udgangen af ben støtte bestyrelser. Predrill to huller ned gennem toppen af ben støtte bestyrelsen og til hvert ben. Sæt med 2-tommer træ skruer og Gentag for de andre par ben.

•Indstil ben forsamlinger på bunden overfladen af tabel forsamling og space dem jævnt således at hvert ben er 2 inches fra sin nærmeste kant. Predrill fire huller i hvert ben støtte bestyrelsen og i boksen nederst bord, være omhyggelig med ikke at bryde igennem i boks side i bunden board. Tillægge tabel forsamlingen med 1-tommer træ skruer ben forsamlinger.

•Drej tabellen, så den står på sit ben. Arrangere fire træ grænsen fyrretræsbrædder (1/4-af-1/2-af-24 inches) i nærheden af toppen af bordet, så de udvendige kanter af grænsen bestyrelser er flugter med de udvendige kanter af side bestyrelser, og grænsen bestyrelser rørende. Sat et glas eller Plexiglas plader (1/8-af-24-af-24 inches) på toppen af tabellen for at sikre, at grænsen boards forlader nok plads. Omarrangere grænsen bestyrelser, hvis det er nødvendigt.

•Tag glaslaget og lim boards grænsen til bordplade med et tyndt lag lim anvendes til den ene side af hver grænse bord. Tryk på skrå brædderne ned fast og tillade fire timer for lim til at hærde. Returnere glaslaget til dens position på bordpladen.

Tips & advarsler

  • Vandtæt bordpladen ved at tilføje en perle af hot lim rundt i området mellem glaslaget og side bestyrelser og gør det muligt at tørre helt, før du angiver glaslaget tilbage på bordet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com