Hvordan man laver en Shirred stang lomme til gardiner

August 1

Hvordan man laver en Shirred stang lomme til gardiner

Simpel shirred gardiner er blandt de nemmeste gardiner at gøre for dit hjem. Rod pocket tillader dig at tråd gardinet op på en gardinstang, og tvinger gardiner til selv indsamler. Korrekt måling er nøglen til en attraktiv shirred gardin. For et stramt shirred Tæppe, skære tre gange bredere end vinduet du som dækker materiale. For en løsere shirring, måle ud af materiale, der er 2-2,5 gange bredere end vinduet.

Instruktioner

•Measure den plads, du ønsker at dække med din gardin. Hvis du måler et vindue, kan du begynde at måle på punktet på ydersiden af vinduet, hvor den ydre kant af din gardin vil falde, og måle hele vejen over til det tilsvarende punkt på den modsatte side af vinduet. Tilføj 6 inches for side hems. Formere denne måling af 2 til 2,5 for et løst shirred Tæppe og 3 for en nærmere shirred gardin. Opdele samlet i halve. Dette er, hvor bred hver gardin panel skal være. Mål fra toppen af gardinstang til det punkt hvor du ønsker din gardin til ende. Tilføje 9 inches for hems. Dette er den længde du skal skære hver gardin-panel.

•Klippe ud af din gardin paneler til en passende størrelse, som bestemt af dine mål. HEM siderne og bunden af gardiner. Drej under 1 tommer stof, og tryk på. Fold under igen en anden tommer. Tryk på og søm på plads.

•Klap under 1 tommer stof langs den øverste kant af gardinet og tryk på. Fold over en anden gang, denne gang folde over 4 inches af stof. Tryk på.

•Measure 1 tommer fra toppen af fold på toppen af din gardin. Det Marker med en straight pin på hver kant. Bruge skrædderen kridt til at markere denne 1-tommer linje hele vejen på tværs af toppen af hver gardin-panel. Sy langs denne linje. Dette er den øverste kant af lommen stang.

•Measure bredde på din gardinstang. Måle denne afstand fra den linje, du bare syede og markere denne anden måling med skrædderen kridt hele vejen på tværs af toppen af hver gardin-panel. Du skal have en linje af syning med chalked linjen under den. Sy langs denne linje. Afstanden mellem de to linjer er lommen stang.

•Slip gardinstang i stang lomme af din gardin. Samle tæppet på gardinstang, gulvafslibning og tugging gardin med din hånd til at holde shirring selv.

Tips & advarsler

  • Tyndere stof arbejde bedre for shirred gardiner end meget tyk.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com