Hvordan man laver en Shooting Star loft

May 18

Hvordan man laver en Shooting Star loft

Når det er tid til at indrette deres soveværelser, børn ofte har kompliceret, opfindsomme ordninger og idéer for øje, at de vil hurtigt vokser fra. Tillad din lille stjerne gazer at tilføje højdepunkter, der vil kun være synlig, når lysene er slukket. Brug enkle glow-in-the-dark maling, du og dit barn kan oprette en betagende stjerneskud loft, der bliver blændende og strålende efter mørkets frembrud.

Instruktioner

•Paint hele loftet sort med en maling rulle, bruge en flad finish-maling. Du skal muligvis anvende en anden frakke for at få en virkelig selv farve.

•Vælg placeringer for dine shooting stars. Afstand mellem dem ud af mindst et par fødder vil øge effekten.

•Anvend en kunstners pensel til at placere en dab af gule glow-in-the-dark male, hvor du vil stjerneskud være beliggende.

•Træk malerpensel tilbage i en lige linje, således at glow-in-the-dark malingen bliver løbende lettere når du bevæger dig væk fra spidsen. Dette skaber en illusion om et stjerneskud. Vær sikker på spidsen af stjerneskud er den mest fremtrædende punkt.

•Tilføj andre stjerner alle på tværs af loftet med enkelt klatter af glow-in-the-dark maling. Gøre de omkringliggende stjerner varierende niveauer af fremtrædende plads, således at nogle synes lysere-- eller længere væk--end andre. Du kan blande hvid maling med den gule maling til at opnå den virkning, lysere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com