Hvordan man laver en silke blomst kernen

October 1

Hvordan man laver en silke blomst kernen

En silke blomst kernen kan gøres med en lille indsats; bare købe silke blomster (og grønne) du ønsker at bruge til at krydre tabellen, og følge et par enkle trin. At skabe en silke blomst centerpiece følger samme proces som oprettelse af en reel blomst kernen. Den eneste væsentlige forskel er, at silke blomster vil vare en hel del længere end de rigtige. Nogle mennesker tilføje vand til silke blomst beholder til at oprette et udseende af virkeligheden, men vandet er ikke nødvendigt at holde din silke blomst centerpiece ser storslåede i mange år fremover.

Instruktioner

•Purchase en beholder til din silke blomst kernen på ethvert hjem og haven butik. En solid hvid keramik vase er ideel til at skjule stængler af silke blomster.

•Sæt et stykke af blomster skum, købt på ethvert fartøj butik, i bunden af vasen. Brug et par saks til at trimme skum til størrelse. Skummet skal passer lunt i vasen for at holde de silke blomster på plads.

•Gather en gruppe af silke blomster sammen købt fra et håndværk butik. En ideel silke blomster blanding er: bløde blå hortensiaer, ametyst anemoner, lilla verbena og lavendel syrener. Tilføje et par forskellige typer af silke grønne områder som eukalyptus og bregne.

•Begin ved at placere stængler af silke grønne ned til den floral skum. Plads den grønne apart forlader plads til blomster stilke. Må ikke klumper sig sammen, hver type, spredt dem ud.

•Sæt silke blomster mellem grønne stængler. Placere de højere blomster i midten af vasen, og de kortere blomster langs omkredsen. Tillad hængende stængler at falde over siderne af vasen. Når stænglerne er placeret, skal du omarrangere dem efter din smag.

Tips & advarsler

  • Det gode ved at gøre din egen silke blomst kernen er, kan du oprette den som du har lyst. Der er ingen grænser for hvad du kan gøre.
  • Ikke arrangere en overflod af silke stængler. Din silke blomst kernen vil se smukkere med mindre.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com