Hvordan man laver en simpel køkkenø for mødet

April 28

Hvordan man laver en simpel køkkenø for mødet

Designe en køkkenø med plads til at sidde på en counter er forholdsvis enkel. Ved at gennemgå øer for at se hvilke stilarter og materialer er tiltalende, kan enhver boligejer gøre et køkken ø bar plads inden for to eller tre dage eller mindre. En ø er et godt sted tilbereder mad mens gæsterne eller familiemedlemmer sidde ned til samtale. For at holde sig inden for budgettet, kan alle bruge genanvendte materialer eller materialer, der indkøbes på tæt-out salg for projektet.

Instruktioner

•Review køkken design bøger og køkken remodeling magasiner for at få ideer til at bygge en ø. Skitse en grundform, der vil passe køkken gulvplads. Tegne en firkant ø, L-formede ø eller enhver figur, der vil passe den tilladte værelse. Planlæg at bygge køkkenbordet til at sidde på allerhøjeste niveau eller omtrent en fod lavere end arbejde top counter plads.

•Draw øen kabinet på millimeterpapir. Oprette en top counter mindst 36 inches høj. Planlæg at bygge højere hvis afføringen er højere bordplads. Skitsere alle hylder eller døre, der vil blive lagt i køkkenet island. Skitse afføringen eller en siddende bænk, der vil passe den færdige ø.

•Nail 2 x 4 tommer tømmer brædder til køkkenet gulv til konturer omkredsen af øen. Konstruere rammer for at oprette en 4-tommer tå-kick plads under siderne af øen. Dække ydre ramme med 1/2-tommer krydsfiner til feltet i island. Tilføje perle bestyrelsen paneler eller passende tunge og groove planke bestyrelser til at oprette en stilfulde ydre.

•Installer en bordplade af Træfiberplader med vinyl laminat limet passer til figuren. Tilføje en dyrere type af køkkenbordet materiale, såsom granit fliser eller fremstillede counter skåret til at passe, hvis budgettet tillader. Oprette en fold-down bordplade til madlavning forberedelse på den ene side af øen, hvis en mere ekspansiv bordplade vil afbryde normal trafik flow i køkkenet.

•Klippe countertop materiale til at skabe et rum, trådt-down counter, hvis afføringen er korte. Installere tælleren trådte ned på den ene side af øen omkring en fod lavere end det øverste counter. Sikre den lavere counter med vinkel-jern hardware. Vedhæfte vinkel-jern nedenunder den lavere counter, hvor det ikke vil vise. Maling eller pletten øen efter at tilføje trim eller pre-made døre.

Tips & advarsler

  • Forbedre udseendet af køkkenet island kabinet ved at tilføje træ trim eller kroneformen. Bruge metal skuffen trækker eller dekorative træ stykker på forsiden af udsatte reoler til at harmonisere med resten af køkkenet. Gøre øen til et kunstværk ved hjælp af usædvanlige farver, men bruger disse samme farver i illustrationer eller håndklæder i andre dele af køkkenet til et harmonisk udseende.
  • Huske at gennemskue sådan rute vand linjer og en afløb linje før opførelsen påbegyndes, hvis en vask vil blive udnyttet på øen plads. Overveje før tid hvor de elektriske ledninger skal installeres, hvis et komfur cook top enhed vil blive installeret. Det kan være vanskeligt at løse disse problemer efter øen er bygget.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com