Hvordan man laver en simpel Tiki Bar

May 15

Hvordan man laver en simpel Tiki Bar

Tiki barer er en fantastisk måde at låne en Pacific flair til enhver fest eller sammenkomst. Nogle tiki barer er helt overdådige. De kan være dyrt og tage en hel del tid at bygge. Hvis du er presset for tid, eller på et budget, du kan konstruere en billig og enkel tiki bar fra en almindelig tabel. Dette er en meget simpel midlertidig tiki bar, der kan indstilles hvor som helst i bare et par minutter.

Instruktioner

•Vælge et bord eller skrivebord. Klapborde er et godt valg, men du kan også bruge et køkkenbord eller skrivebord.

•Brug et par saks, skåret åben store brune papirsposer. Skær langs en af siden folder. Når du når bunden af posen, drej saksen og klippe langs bunden folder til at fjerne den nederste del af posen. Antallet af tasker du vil brug for vil afhænger af størrelsen på dit bord. Skære åbne nok poser til at dække hele bordpladen. Bruge gennemsigtig tape for at tape enderne af tasker sammen. Sikre poser til bordpladen ved at tape dem til kanten af bordet.

•Anvend en rafia græs tabel nederdel til at dække front og sider af bordet. Fastgør det med gennemsigtige tape. Hvis du ikke kan finde en rafia græs tabel nederdel, kan du foretage en fra store brune papirsposer. Skære åbne poser som tidligere instrueret. Starter i bunden af posen, brug saks til at klippe 1-tommer strimler på tværs af hele posen. Holde op med at skære 2 inches fra toppen af posen. Sikre 2-tommer strimler på toppen af posen til tabellen med gennemsigtige tape. Holde skære tasker, indtil du har nok til at dække front og sider af bordet. Trim bunden af poser, hvis de er for lange.

Tips & advarsler

  • Dekorere tabellen med tropiske frugter såsom kokosnødder og ananas.
  • Halveret flere leis og tape dem over kanterne på raffiabast græs nederdel til at tilføje et festligt touch.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com