Hvordan man laver en skinnende tabel mindre Blank

November 16

Hvordan man laver en skinnende tabel mindre Blank

Hvis finish på dit bord er lidt for blankt for din smag, tone skinne ned en smule. Det tager ikke en masse besvær at kedelig en skinnende finish, og derfra du kan enten genfremstille tabellen, eller lade det som det er. Oprette en mindre skinnende finish med nogle enkle ideer.

Instruktioner

•Rub tabellen med sandpapir. Slid fra sandpapir vil forårsage glans at blive mindre intens. Dette kan være tidskrævende, så sørg for du har tid til overs før du begynder dette. Sandpapir-metode fungerer godt for en mindre og mellemstore tabel. Tør sandpapir resterne væk med et rent håndklæde, når du er færdig.

•Sprinkle pimpsten pulver på overfladen af bordet. Pimpsten pulver er et fint slibemiddel, der vil forsigtigt krat væk den blanke finish af tabellen. Fugt en ren klud eller ark gnide filt, og arbejde pimpsten pulver i tabellen. Gnid slibende i tabellen, indtil de ønskede resultater opnås.

•Brug flydende deglosser for et stort bord. Flydende deglosser er en kemisk måde at fratage tabellen over sin blank finish. Brug deglosser i et godt ventileret område, og sætte handsker på, før du begynder. Anvendelse af deglosser til tabellen med en klud, arbejder det ind i tabellen at fratage væk de blank finish. Tør kemikalie med en ren, tør klud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com