Hvordan man laver en skuffe ud af Balsa

May 29

Balsatræ er meget bløde, skrøbelige og let. Selv om ikke en foretrukne træ til at bygge ting, der skal være robust, kan det gøres. Da balsa er bruges mere som hobby træ end noget andet, vil du nødt til at få det på et håndværk butik. Det er tilgængelig i mange pre-cut længder og bredder, så at vælge hvor stor eller lille du ønsker din skuffe vil være din beslutning. Blot som eksempel, vil vi bruge en 6 x 4-tommer skuffe, ½-tommer bred og 2 inches høj. Disse stykker vil være let at finde.

Instruktioner

•Opret forsiden og side af skuffen. Butt en 6-tommer stykke op mod kanten af din 4-tommer stykke. De bør gøre en ret vinkel. 4-tommer stykke er forreste, og 6-tommer stykke er bagsiden. Sørg for at kanten er flush. Sætte en lille perle af træ lim på kanten. Balsatræ er meget blød og smørbar. Så når din 6-tommer stykke har været butted og limet, blot tage et afsluttende søm og skubbe det ind i fronten af den 4-tommer stykke med fingrene, og skub det ind i den butted 6-tommer stykke. Lav en linie af fire negle top til bund. Dette vil holde de 6-tommer stykke og den 4-tommer stykke sammen.

•Tilføj anden siden og bagsiden af skuffen. På anden siden, deltage både i 6 - og 4-tommer-stykker sammen, lim og derefter skubbe i fire efterbehandling negle til at holde dem. På bagsiden, sted din resterende 4-tommer stykke over bagsiden af 6 tommers stykker, lim og skubbe negle til at holde butt leddene sammen.

•Sæt bunden. Slå din skuffe, så bunden vender opad. Arket 6 x 4-tommer balsa bør helt dækker bunden. Fastsætte en lille perle af lim og tryk på arket på det. Igen, bruger omkring seks efterbehandling negle pr. side, netop presse dem til at holde ark.

•Tilføj knop. Stå din skuffe på dens ryg. Du er nu klar til at sætte på den træ knop. Tage din lige kant og derefter trække en linje hjørne til hjørne diagonalt med din blyant. Hvor linjerne skærer hinanden er dit center. Sætte en dab af lim i det nøjagtige centrum og sætte din skuffe knop ovenpå. Tillad hele skuffen til tørre natten over.

•Brug 150-grus sandpapir til at slibe over alle kanter og ujævn dele indtil alt er flush og glat. Bruge en let berøring, fordi balsatræ er meget blød. Du kan nu bruge din skuffe som en uafhængig accent stykke eller føje den til et større stykke af møbler.

Tips & advarsler

  • Balsatræ er bløde, så vær omhyggelig med ikke at holde dig selv ved et uheld, når du skubber neglene på plads.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com