Hvordan man laver en skum stol

July 17

Skum er en utrolig alsidig stof. Ofte anvendes til emballering og at skabe en blød landing i gymnastik, er skum nu sættes til grander anvendelser. NASA har brugt skum i dets projekter og materialet er siden blevet udgivet som en madras materiale, der er både blød og støtte. Skum gør fremragende møbler på grund af dens bløde tekstur og evne til at forme figuren af brugeren. At gøre en skum stol er meget billigere end du måske tror, og kan være meget simpelt.

Instruktioner

•Plan og designe din stol. Du bør skrive ned nogen ideer du har og skitsere dem. Beslutte, hvad forme du ønsker din stol, traditionelle eller moderne og swooping. Når du har designet, du kan tænke om den størrelse, du vil have.

•Locate skum. Du kan enten bruge dit eget skum, som du har fra en levering, hvis du har nok, eller du kan købe fra en online-kilde. Isenkræmmere og hjem udsmykning butikker ofte stock skum.

Kortindgangsdør en skum cutting company, og sende dem din stol design. De vil være i stand til at citere dig en pris og hvorvidt de ville kunne skære din skum for dig. For at finde en skum skæring selskab kan du søge onlineadresselister, for "Skum kuttere" eller slå op i telefonbogen under "Industrielle kuttere." Hvis de ikke er i stand til at skære din skum for dig, kan du altid bygge din egen kutter.

•Build din egen foam cutter hvis du ville hellere skære dine møbler selv eller ikke kan få et firma til at gøre det. Retninger er tilgængelige online, eller du kan også købe din egen kutter fra flere forhandlere.

•Dæk din stol med materiale eller male det ved hjælp af skum maling. Normal maling vil være gennemblødt i skum, så det er bedst at spørge forhandleren af din skum som maling er bedst. Der er forskellige typer af skum, så ikke alle maling vil arbejde med alle typer af skum. Eksempler: Exs, Xps, PPE og polyethylen. Hvis du vil vedhæfte materiale, brug hæfteklammer. Wrap materiale omkring den stol, som sikrer det er tætsiddende. Hæft nedenunder, så de ikke vil være mærkbar.

Tips & advarsler

  • Skum, der leveres i emballage, vil normalt have enten et tag, eller en Kolofon fortæller dig hvad det er. Hvis du ikke kan finde det på din skum, kontakte det firma, der leverede skum og bede dem om. Du kan altid bruge en lappetest på et stykke af skum til at se, hvordan det vil reagere til maling, hvis du ikke kan opstøve gør.
  • Tillade en maling eller lim til at tørre før håndtering af stolen.
  • Det anbefales ikke at bruge normal sav til at skære skum, som de kan jam automatisk Save og håndholdt sav typisk rive skummet i stedet skåret det.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com