Hvordan man laver en skyttegrav kant i din have

September 9

Gør en grøft omkring haven områder i din værftet kan spare dig for en masse tid ned ad vejen. Selv hvis du ikke ønsker at gå til besværet med at installere kantning, en grøft vil tjene den samme funktion og er lidt nemmere at gøre. Udover definerer områderne havearbejde, skyttegrav hjælper med at holde ukrudt eller græs fra snigende, giver et sted for overskydende regnvand til at flyde og holder dig fra at slå græs i haven.

Instruktioner

•Decide hvor du ønsker dine haven områder at være versus din græsplæne og hvad slags stil du ønsker. Du kunne udvikle boks figurer områder med lige linjer og mere formelle områder eller skabe en letflydende område med kurver.

•Brug spraymaling til at markere grænserne til din haven områder. Dette giver dig en bedre fornemmelse for hvor alt bliver. Skridt tilbage og se på det. Hvis du har brug at foretage ændringer i linjerne, er det tid til at gøre det.

•Dig langs den malet linje. Brug en flad kantet skovl til at grave lige nede, mens du står i haven områder. Gå til en dybde af 4 inches. Du netop gør en slids i jorden, ikke at fjerne snavs.

•Strømforbrug i standby i haven side af renden og Gentag grave proces. Denne gang, grave ned 4 inches i en vinkel. Placer skovl 4 inches i mod haven fra den første slids skæres i jorden. Vinkel skovl omkring 45 grader og grave ned. Fjerne jorden, som du går. Fortsæt, indtil du grave grøft hele vejen rundt i haven områder.

Tips & advarsler

  • For en mere attraktiv look, skal du udfylde skyttegravene med sten, skaller eller andre godt afdrypning hårde genstande.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com