Hvordan man laver en slagge blok brusebad

November 15

Hvordan man laver en slagge blok brusebad

Trin til at opbygge din egen cinderblock bruser varierer betydeligt afhængigt af cinderblock bruser du ønsker. Konstruere en cinderblock bruser i badeværelse, for eksempel er nemmere end at bygge en bruseniche fra bunden uden for hjemmet. Opbygge en cinderblock bruseniche omfatter arbejde med betonsten, bygge en bruser base, designe dit brusebad, at skabe en base, VVS og meget mere.

Arbejder med Cinderblocks

Før påbegyndelse byggeri på en cinderblock bruser, fortrolig med betonblok murværk. Teknisk, cinderblocks er konkrete blokke med slagger i dem. Du skal bruge mørtel til at overholde cinderblocks til en anden. For et brusebad, brug for du også vandtæt caulk eller fugemasse til forhindrer vand fra siver ud gennem væggene i bruseren. Besøge en isenkræmmer for at købe mørtel beregnet til brug med cinderblocks i fugtige miljøer og finde vandtæt caulk eller fugemasse, der arbejder med beton. Husk, at bygningen med cinderblocks er vanskeligere at blot stabling dem oven på hinanden.

Design og forberedelse

Som med enhver form for byggeri, skal du oprette en komplet design til din cinderblock brusebad før du begynder byggeriet. Dette indebærer at vælge en stil af brusebad, som fritstående eller indbygget, og en figur. Websites såsom MSN fast ejendom give fotografiske slideshows af forskellige indendørs og udendørs bruser designs. Efter at have besluttet på et design, oprette en detaljeret tegning af dit brusebad, herunder dimensioner, VVS linjer og antallet af cinderblocks du har brug for. De nødvendige materialer, såsom cinderblocks, mørtel, murske, fugemasse, caulk indsamle, og om nødvendigt, et brusebad pan, metal tremme, brusehoved, ventil og rør. Altid tjekke lokale bygningsreglementer, og erhverve de nødvendige godkendelser før begyndelsen.

Bygge en Base

Opbygge din base før opbygningen af noget andet. Hvis du arbejder udenfor, kan du bruge en brolagt overflade, jorden eller en perforeret spand fyldt med sten til en base. Når opbygge inde i hjemmet, du har brug for en ordentlig base at forhindre fugtskader på dit hus, og cinderblocks giver ikke en ordentlig base. For en hjemmelavet base, starte med at installere et lag af metal Pudsprofiler og mørtel på dit brusebad gulv. Installer et brusebad pan lavet af polyvinylchlorid (PVC) eller chlorerede polyethylen (CPE) hertil for imprægnering. Anvende flere Pudsprofiler og mørtel, og derefter sætte i din bruser floor. Efterlade en åbning i hver af disse lag for dit brusebad afløb. Alternativt kan du købe en præfabrikerede brusebad gryde fra en producent.

VVS

Når du bygger i et badeværelse, involverer VVS overvejelser for en bruseniche ofte intet mere end anbringelse en brusehoved til eksisterende rør og installere et dræn i dit brusebad gulv. Når du bygger en udendørs bruser eller bruser i et område uden VVS, såsom kælderen, skal du oprette en ny VVS linje for at fodre dit brusebad. For at gøre dette, skal du kontakte en blikkenslager. Du kan installere en ny VVS-line selv, men medmindre du har erfaring med dette arbejde og ved alle lokale VVS-koder, du bør undgå det. Når du køber rør, armaturer og en ventil, bede om standard brusebad udstyr på en hardware butik.

At sætte det hele sammen

Undgå bygning cinderblock vægge på toppen af en præfabrikerede brusebad gryde. Cinderblocks er tung og sandsynligvis vil smadre din gryde. I stedet bygge mure rundt om din gryde. Brug din vandtæt caulk eller fugemasse på tidspunkt af væggen eller på panden. Du kan indbygge en hjemmelavet bruser base i en betonkonstruktion ved at knytte cinderblocks til randen af basen ved hjælp af mørtel. Altid installere din VVS, før du begynder at bygge betonblok mure, og find lokale bygningsreglementer for cinderblock godkendelse ratings før du starter. Hvis du er usikker om noget, såsom vedlægge din cinderblock Brusevægge til en træ ramme ved hjælp af Pudsprofiler og mørtel, konsultere en ingeniør eller entreprenør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com