Hvordan man laver en Slip Cover fra et ark

August 17

Hvordan man laver en Slip Cover fra et ark

Hvis du har en stol eller sofa, der har set bedre dage og kunne bruge en ansigtsløftning, er den hurtigste, nemmeste og billigste måde at opnå dette at bruge et ark til en slipcover. Hvis du har syning færdigheder og en gammel slipcover, du kan bruge til en skabelon, kan du skære og sy en lignende slipcover fra arket. Hvis din syning færdigheder der mangler og du har ingen skabelon til at arbejde med, kan du oprette en monteret slip cover ved hjælp af ark og T-pins. T-pins vil holde dækslet fast på plads, men gør det muligt at nemt fjernes til vask.

Instruktioner

•Launder og jern i arket. En dobbelt ark skal passe en stol og en kingsize-seng ark skal passe de fleste sofaer.

•Træk stolen væk fra væggen, så du kan nemt flytte rundt om den.

•Drape ark over stol, tager tid for at sikre det er jævnt fordelt på begge sider.

•Skub og guffe arket så dybt som muligt ind i sprækkerne af stolen, at sikre, at stoffet er trukket så stramt som muligt.

•Fasten ark på plads ved hjælp af T-pins placeret i stillinger hvor de ikke kan ses. T-pins er bredt tilgængelige på stof, håndværk og hjem forbedring butikker. De vil holde sikkert give, at du bruger dem korrekt. Hold T-pin fast øverst, skubbe pin halvvejs ind pude i én retning, og derefter, med et svirp med håndleddet, som du vil placere en hat pin, skubbe pin i den modsatte retning, indtil det er sunket i puden, så vidt det vil gå. Det kan tage et par forsøg på at fuldende denne teknik.

•Træk overskydende stof til bagsiden af stolen. Hvis bagsiden af stolen er mod en væg og vil ikke ses, blot samle det overskydende stof og fastgør med en elastik. Hvis bagsiden af stolen bliver i lyset, tage sig tid til at samle stof sammen pænt i midten af bagsiden af stolen og Fastgør det med et stykke af båndet i en koordinerende farve. Alternativt, kan du arrangere pæn Læg i det overskydende stof og bruge T-pins til at holde det fast på bunden af stolen.

Tips & advarsler

  • Hvis du har små børn og ikke ønsker at bruge T-pins, bruge en hot limpistol til lim ark på plads.
  • Som et alternativ til T-pins, kunne du bruge polstring stifter med dekorative hoveder til hammer ark permanent på plads.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com