Hvordan man laver en Slipcover for en tilbagelænet Loveseat

February 24

Hvordan man laver en Slipcover for en tilbagelænet Loveseat

Sy et betræk til en tilbagelænet loveseat er et projekt for de mere erfarne kloak, som projektet er mere involveret end mere enkel syprojekter. Hvis du er klar til udfordringen, lad os komme i gang.

Instruktioner

Gør Slipcovers

•Vælg dit stof, hvorefter værelse loveseat vil blive anvendt i. For eksempel, hvis loveseat vil blive brugt i et Familieværelse, vælge et holdbart stof såsom microfiber, der er holdbare og pletbestandigt. En mere luksuriøs stof som silke eller ruskind kan bruges i et rum som en stuen eller soveværelset hvor stykket ikke vil blive brugt på en daglig basis.

•Sewing en slipcover for en tilbagelænet loveseat kan gribes an på et par forskellige måder. En måde er at bruge stof, som er opskåret i forskellige stykker. Du bliver nødt til at måle og klippe stof til både indvendigt og uden for armene, forsiden og bagsiden af loveseat såvel som for fodskammel. En anden måde er at bruge et løbende stykke stof til forsiden og bagsiden af stolen, der omfatter sæde, for at skabe mere afslappet, løs pasform. Vær sikker på at forlade 7/8 tommer overlap til syning.

•Efter måling loveseat og skære ud din stykker, læg dem i det mønster, som de vises på loveseat. Sy hvert stykke af folde over de rå kanter og vedhæfter krog og løkke (Velcro) til de sider, hvor det vil tillægge andre stykker.

•Efter du er færdig med at sy alle stykker, læg dem på loveseat og vedhæfte arme og ryg sammen ved at koble Velcro stykkerne til hinanden. Dette er den nemmeste måde at opnå en mere præcis pasform og det giver mulighed for nem justering og fjernelse af stykkerne.

•Hvis du har valgt at gøre en separat slipcover stykke for fodstøtten, kan det være fastgjort ved limning én side af Velcro på undersiden af fodstøtten og derefter knytte Velcro til stof stykke. Placér stoffet over fodstøtte, dreje sider under og knyttet til Velcro. Hvis en arm stykke eller fodstøtten er snavset, blot fjerner, rense og erstatte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com