Hvordan man laver en smal og lang værelse ser højere og kortere

September 11

Hvordan man laver en smal og lang værelse ser højere og kortere

Lange, smalle værelser kan gøre du føler som om væggene tættere på dig. Tips og tricks af Boligindretning, herunder møbler arrangement, farve placering, glarmestre, gulvbelægning og tilbehør, kan hjælpe square ud dit værelse og åbne op i rummet. I situationer med begrænset plads, Husk på at less is more. Par ned dine møbler til at maksimere din firkantede optagelser. Udnytte dobbelt agtede stykker, ligesom en osmannisk, der kan fordoble som en sofabord, eller afføring, der kan bruges som ekstra siddepladser eller ende tabeller, afhængigt af dine behov.

Instruktioner

•Paint vægge cool farver, der synes at aftage fra øjet, såsom violet, lys blå eller bleg grøn. Undgå mørke farver, der vises til tilgang, som gul, orange og rød. Male loftet en nuance lysere end væggene til at skabe illusionen af lys udvidelse som rummet stiger. Vælg en fokal væg og male lodrette striber til yderligere illusionen af højden.

•Paint kort vægge i dit værelse en nuance mørkere end de lange vægge til at oprette dybdevirkning og firkantet op den rektangulære form. Male trim på de korte vægge mørkere at bringe vægge indad; male trim på de lange vægge lettere at skubbe væggene udad.

•Hold gulve lys til at fortsætte følelsen af højden. Installere bred gulvbrædder eller store keramiske fliser; Hvis renoveringen ikke i dit budget, sætte ned lys-farvede, stribet gulvet tæpper med striber køre parallelt med de lange vægge.

•Installer lave møbler, såsom stole, borde, sofaer og hylder, for at gøre væggene Se højere i sammenligning. Installere et par stykker af høj inventar, som reoler, trække øjet opad og overdrive sammenstilling mellem høj og lav. Mix og match din belysning til en lignende virkning; Placer høje gulv lamper i hjørnerne, installere høj lys sconces langs væggen og sætte lave lamper med lys-farvede nuancer på dine tabeller.

•Monter illustrationer i øjenhøjde og opad mod den øverste halvdel af rummet. På de lange vægge, montere kunst i lodret grupperinger understrege højde. På de korte vægge, montere kunst i vandrette grupperinger understrege bredde.

Hæng spejle overalt i dit snævre rum til at forstærke udseendet af rummelighed.

•Over udvide vindue behandlinger til at gøre din windows ser højere og bredere end de rent faktisk er. Hænge gardinstænger tæt på loftet og udvide dem forbi grænsen for dine vinduer til begge sider. Hænge bambus nuancer for at camouflere vægplads mellem gardinstang og den faktiske begyndelsen af dit vindue.

•Arrange møbler i firkantede grupperinger til kontrast den rektangulære form af rummet. Bringe møbler fra væggene for at dæmpe længden af rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com