Hvordan man laver en sminkebord med genbrugsgenstande

February 11

At have et sminkebord i dit soveværelse eller badeværelse giver det perfekte sted for at style dit hår eller sætte på din makeup. Du vil glæde i din morgen rutine, når du har en organiseret plads til alle dine fornødenheder. At skabe et sminkebord fra genanvendte materialer giver dig et unikt stykke møbel, der sparer ressourcer og re formål forældet stykker fra dit hjem.

Instruktioner

•Measure området for forfængelighed. Indstille skabene, så de udvendige kanter på kanten af din plads. At der er plads til at sidde mellem to kabinetter.

•Measure til toppen af forfængelighed. Bredde: fra den udvendige kant af en kabinet til den anden. Dybde: fra tilbage til forsiden af skabene, derefter tilsættes ½ tomme for overhæng. Du kan også lægge træ oven på skabene og brug en blyant til at markere den bredde og dybde, baseret på skabene. Husk at tilføje overhæng.

•Klippe træ med dygtighed så, efter målinger omhyggeligt. Slibe kanterne indtil glat.

•Kontrollér en blyant linje langs den mur, som er længden af bordpladen og er begge mindst højden af din frysere, og mindst fire inches højere end højden af den plastik spand. Linje op de tre L-beslag, så bunden af "L" er selv med din blyant linje. Plads i parentes jævnt langs længden af linjen. Fastgør beslagene til væggen med ¾-tommer træ skruer, med flad bøje af beslaget på blyant linje. Lægge træ toppen på beslagene og fastgøre toppen af L-beslag til undersiden af træ toppen med ¾-tommer træ skruer. Lægge træ toppen på L-beslag og placere arkivskabe under hylden i hver ende.

•Paint hylden og arkivskabe med primer. Lad tørre grundigt. Male med ønskede maling farve. Hvis det ønskes, let sand omkring kanterne, hardware og hjørner at give stykket en slidt, antikke look.

Hæng spejl over bordet med træ skrue. Spænd skruen i stud i væggen.

•Klippe et stykke træ passer til toppen af den plastik spand. Skære pillow form passer træ toppen. Dækker både formen pude og træ toppen med stof og Hæft stof til underside af træ sæde. Sikre træ til spand låg med en stor skrue. Dække spand med enten matchende eller kontrasterende stof, sikring af stof til bunden af spanden med lim eller hæfteklammer.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at L-beslag skruer er fastgjort til studs på væggen. Husk den gamle Carpenters ordsprog: foranstaltning to gange, klip en gang. Hvis plastik spand sæde er ubehageligt lille, simpelt hen hjælp en træstol fra et forkert sæt eller garage salg. Når slibning maling til den slidte, antikke look, sand meget let kontrollere ofte.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com