Hvordan man laver en smuk Hall

July 5

Hvordan man laver en smuk Hall

Din entre tjener som et første indtryk, fordi det er en af de første dele af dit hjem, at gæsterne varsel, når de går i døren. Gangene blande ofte sig med indretning, der fører til det næste rum, så det kan også tjene som et smugkig for den samlede hus. Design en elegant gangen prydet med familie skatte, antikviteter og farver, der blander sig med temaet for dit hjem. Bruge maling, gardiner og andre indretning elementer til at trække alt sammen.

Instruktioner

•Paint på gangen med en farve, der inspirerer skønhed samtidig også blander godt med resten af dit hjem. Male foran indgangen og andre tilstødende områder at hall i samme farve, så det hele blander. Bløde nuancer af lavendel, pastel grøn, gul og fersken kan arbejde godt, afhængigt af din indretning valg.

•Sæt en slank ende tabel midt i gangen eller i nærheden af den forreste indgang hvis du dekorerer en Hall, der forbinder til forreste del af huset. Hvis gangen er for snæver, kan du kun dekorere væggene og udelade ende tabel.

•Sæt en dekorativ potteplante som en miniature silke cherry blossom træ på bordet. Placere andre typer af blomster i vaser som lavendel eller silke roser. Hvis du beslutter ikke at anvende tabellen slutningen, kan du hænge op billeder af blomster og andre billeder, der inspirerer i stedet. Placer de største indrammet billede øjenhøjde på midten af gangen væg og Placer to mindre indrammede billeder på hver side at skabe balance. Bruge båndet til at binde silke roser og andre typer af blomster rundt om hjørner af frames.

•Installer en lysekrone i din entre med klart eller lys farvet pink og lilla krystaller. Pastel farvede krystaller kan kaste farverige skygger, når lysene tændes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com