Hvordan man laver en sofa bord

March 11

Placere et bord bag sofaen til lamper og andre dekorative finesser tilføjer dybde og design til dit værelse indretning. Selv hvis du har begrænset opbygning af færdigheder, kan du nemt gøre din egen sofa bord. Har dit træ skæres til for dig på din lokale tømmer forsynings- og du behøver kun at samle brikkerne og tilføje en dekorative finish for en sofa bord kan du nyde i år. De materialer, der er anført her vil gøre en 48 tommer lange tabel 31 inches høj og 16 inches dyb. Ændre målinger for at gøre en tabel, der passer din sofa.

Instruktioner

•Lay i hårdttræ bestyrelsen med forsiden nedad på en flad overflade. Vælg eg eller Birk for en lysere bordet, sofaen, mens kirsebær eller mahogni arbejde bedst for mørkere møbler. Køre en perle af trælim langs en 48-tommer kanten af brættet. Tryk på en af de 48-tommer dekorative trim stykker på trælim, og yderligere sikre det med skruer eller finish negle. Fortsæt med at tilføje dekorative trim omkring omkredsen af hårdttræ board. Flip bordplade over.

•Sand alle træ flader på bordet top du lige lavet og de dekorative bordben med medium grade sandpapir. Tørre væk slibning rester med en fugtig klud.

•Applicer en jakke af pletten/polyurethan kombination at de dekorative bordben og bordpladen. Vælg en klar plet at øge skønhed af hårdttræ eller vælge en plet farve, der vil komplimentere indretningen i dit værelse. Påfør så mange lag som nødvendigt for at opnå en finish, der passer dig. Følg producentens anvisninger til tørre tider og slibning mellem lagene. Lad pletten tørre helt, før du tager det næste skridt.

•Lay bordplade sofaen nedad og vedhæfte en dekorativ bordben i hvert hjørne af bordet. Din bordben kan have én skrue knyttet i midten, eller du skal måske vinkel skruer gennem toppen af benene og i bunden af tabellen. I dette tilfælde, to 1 ½ tomme skruer til hvert ben vil være tilstrækkeligt. Flip tabellen og læg det bag din sofa.

Tips & advarsler

  • Tilføje et glas eller spejl top til din sofa bord.
  • Anvende pletten i et godt ventileret rum.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com