Hvordan man laver en Sofa i en Loveseat

March 11

Nye møbler kan være dyrt og det er ofte vanskeligt at finde en kærlighed sæde til at matche dine eksisterende møbler mens fysisk passer ind i stuen. Det er muligt at ændre en gammel sofa til at blive en ny kærlighed sæde. Denne indstilling er en fantastisk måde at spare penge og genanvende gamle møbler. Ved at konvertere en gammel sofa, kan du oprette en kærlighed sæde, der ikke blot supplerer din indretning, men passer det rum, du planlægger at placere den i.

Instruktioner

•Tag den eksisterende hæfteklammer af møbelstof ved hjælp af en korte remover eller fladt hoved skruetrækker. Fjerne den gamle struktur. Fjern den eksisterende pladevat og skum hvis det er i dårlig form, som det skal udskiftes. Måle længden af den sofa, du vil konvertere til en kærlighed sæde ved hjælp af målebåndet og markeres område skal skæres med blyanten.

•Brug den bajonetsav til cut sofaen til længden af kærlighed sæde, og derefter skære sofa arm. Sand skære kanterne af sofa og arm til at passe stramt sammen. Bore huller gennem de træstykker, bruger den mindre borehoved før skrue dem sammen til at forhindre, at træet fra opdeling. Skrue armen til resten af sofaen ved hjælp af boret.

•Measure endelige dimensioner af kærlighed sæde til at bestemme mængden af skum, pladevat og polstring struktur kræves. Købe de materialer, der er nødvendige for at inddrive kærlighed sæde. Måle og skære skum og stof til at passe møbler stykke.

•Arrange skum til at passe omkring arm, ryg og siddepladser områderne af kærlighed sæde. Wrap den med pladevat og Hæft det på ved hjælp af den korte pistol. Sy stof sammen med en symaskine og passe det over skum og kærlighed sæde.

•Dæk bagsiden af kærlighed sæde. Hæft langs den øverste kant, vende kærlighed sæde hovedet og Hæft stof forneden skjult. Placér stoffet over ryggen, hæfte det langs den øverste kant over den tidligere hæftet stykke, og derefter langs siderne og bunden. Placer stof til armlænene på, hæftning begge sider langs de skjulte områder. Hæft stof stykke til bænk til toppen inde i kanten, vend det og Hæft langs undersiden af kærlighed sæde.

Tips & advarsler

  • Arbejde udendørs eller i en workshop for nem oprydning.
  • Den gamle stof kan bruges som et mønster for det nye stof, hvis det ønskes.
  • Bære beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne, når du bruger saven.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com