Hvordan man laver en sofa mindre

October 13

Hvordan man laver en sofa mindre

Sommetider, du finder dig selv med en sofa, der er simpelthen for stor. Måske du fik det gratis fra en ven eller et familiemedlem, eller måske du holdt din store møbler når du slankekur fra et større sted til et sted mindre rummelig. Uanset scenariet, skal du gøre din sofa mindre. Heldigvis er der en række nemme ideer du kan prøve, der er både nyttige og mindre dyre end at købe en ny sofa.

Instruktioner

•Skift hynderne. Denne teknik er særlig effektiv med store, overstuffed sofaer. Hvis puder har aftageligt betræk, tage dem ud og kram med pude fyld, så meget eller så lidt som du kan lide, at gøre puder en mere håndterbar størrelse. Hvis pude dækker ikke flytbare, skære dem åbne de usete side og sy lukket, når du er færdig. Hvis den sofa puder ikke er flytbare, afskære dem og erstatte med en tynd futon dækning og comfy, farverige accent puder.

•Tag benene. Dermed vil mindske couch's store størrelse ved at gøre det flere inches kortere. Nogle stilarter af sofaer, benene skrue på og kan let fjernes. På andre, skal du muligvis så ned af benene og sand område ned glat. Når benene er blevet fjernet, kan du både undgå ridser gulvet op og beskytte sofaen ved at lægge en gummimåtte på gulvet nedenunder.

•Ændr farven. Lyse farver gør en rum føler åbne og luftige, og mørke farver gør en rum føler mindre og lukket. Hvis din sofa er sort eller en mørk blå, grå, rød, brun eller andre lignende farve, har det nybetrukket med en pastel eller lyse stof. En anden fordel er at lysere farver afspejler i stedet for absorberer lys, også at føje til effekten. En billigere løsning end reupholstering er at købe en lys-farvet slipcover.

•Syn skrumpe sofaen. Brug smart designteknikker, der gør sofaen har mindre indvirkning på værelset. Placere den langs den største væg i rummet, så det ser mindre. Brug kun et par farver i rummet og holde det clutter gratis; den mindre kontrast i rummet og de mindre overfyldte det er, jo mere rummelige det vil se, at hjælpe balance ud den store sofa. Og brug kun ét stort stykke af møbler på værelset. For eksempel bruge en gyngestol og lille sofabord med sofaen i stedet for en stor reol og stor chaiselong.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com