Hvordan man laver en sofa pude

February 23

Gør din egen sofa pude er en meget god måde at spare penge. Det giver dig mulighed at tilføje til den eksisterende indretning med bare en lille indsats. Det er en god måde at opfriske et værelse. Du kan også helt ændre en værelse udseende ved at gøre nye sofa puder. Dette projekt giver mulighed for fleksibilitet. Du kan vælge fra en vifte af tekstiler, stilarter og farver, og sy din pude dækker sammen enten i hånden eller maskine.

Instruktioner

Hvordan man laver en sofa pude

•Measure det område, der vil holde din nye pude. Køb din pude skum og måle det før du køber dit stof. Du skal bruge længde, bredde og dybde af pude til at bestemme hvor meget stof til at købe. Start måling pude fra midt bagpå omkring puden møde båndet hvor du begyndte at bestemme din længde. Dette vil også give dig den front- og dybde. Måle pude fra den ene side hele vejen rundt for at bestemme din bredde, som vil også give dig din side dybder. Denne metode vil give dig et stykke at sy sammen på tre sider uden welt ledningen trimning eller lave et mønster af puden. Denne metode er muligt, fordi de fleste polstring materiale er 60" bred. Du kan dække enhver pude med en bredde, måler 58" eller mindre, inklusive din side dybder. Puder kan være boxed, pude, eller rektangulære formet så længe den samlede måling for bredden af stoffet ikke overstiger 58".

•Purchase stof, der er holdbare. Møbelstof ville være bedst egnet til dette projekt. Når du køber dit materiale, købe en tilstrækkelig mængde. Ekstra stof kan bruges til at oprette puder. Køb din tråd og lynlås på samme tid til at matche dit stof.

•Klap din pude materielle forkerte side ud for skæring. Kontroller, at alle kanter opfylder jævnt. Det er en god ide at bruge et par knappenåle til at holde dine kanter sammen. Placere dit materiale på en glat overflade til at skære. Et skærebræt er en billig, men yderst nyttige, værktøj. Disse bestyrelser har udskrevet måling skalaer og er lavet af pap. Hvis du vil, kan du fastgøre dit materiale til bestyrelsen. De har også trykt nettilslutning til skære lige linjer. Din længde bestemmes af den længde, du har købt. Måle og afskære overskydende yardage du kan have købt. For eksempel, hvis din længde er 60" skal du 62" for længde. Da dit stof er foldet sammen, vil du faktisk måle 31" fra folden og skær. Fjern overskydende stof fra opskæring område. Holde dit stof foldet sammen og omhyggeligt at måle din bredde, før du skærer. Forlade omkring 1" ekstra materiale på begge sider for sømme. Som et eksempel, hvis din pude er 52" bredt, herunder sider, skåret på 54" for bredden. I dette eksempel, efter opskæring du vil have et enkelt stykke stof 54" wide og 62" lang tid at sy.

•Først, pin lynlåsen ind til centrum af pudebetræk. Følg vejledningen medtaget i lynlås emballage og sy lynlåsen på plads. Altid sy med de højre side af stoffet overfor hinanden. PIN og sy alle dine sømme. Lynlåsen bliver åbnet for din skum.

•Sprog for visning på den forkerte side, tryk på sømme flad og trim overskydende materiale, hvis det er for omfangsrig. Vær sikker på ikke at skære for at lukke til sømmene. Drej din pude dække højre side. Sted du skum pude i sin dækning gennem lynlås åbning. Glat pude, med særlig vægt på hjørnerne. Zip det lukkede og placere på sofaen med lynlås altid i ryggen.

Tips & advarsler

  • En alternativ metode ville være separat måle toppen og bunden af puden og boksning-striben, der går rundt om forsiden, ryg, og sider af puden. Denne metode giver dig 3 til 6 stykker til at sy sammen med eller uden welt ledning og kræver du at lav en papir mønster. Hvis du bruger welt ledningen, placere den overdækkede ledningen mellem sømmene før du sy dem. Welt bør være lige på sømmen, på højre side af stoffet.
  • Pinking sakse kan bruges til at trimme sømme for at stoppe flosser.
  • Hvis din pude bliver udendørs, bør stoffet en udendørs stof, der vil holde op til vejrforhold.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com