Hvordan man laver en Sofa Se midten af århundredet moderne

April 21

Hvordan man laver en Sofa Se midten af århundredet moderne

Midten af århundredet moderne indretning har meget rene linjer, solide farver og rette vinkler. Købe nye midten af århundredet moderne sofaer kan helt ændre udseendet af dit hjem. Alternativt kan du justere udseendet af i sofaerne, du har i øjeblikket mere ligner midten af århundredet moderne sofaer. Vælge indstillinger baseret på dit budget og den tid du har til at foretage ændringen.

Instruktioner

•Udskift din sofa ben med midten af århundredet stil ben. Disse ben er ofte lavet af træ og er tilspidset. Nogle er skrå udad.

•Reupholster sofaen med en solid farve eller vælge en ensfarvet slipcover. Vælg fælles midten af århundredet moderne farver som rød, orange, gul eller mere afdæmpet men stadig midten af århundredet moderne som grå eller beige.

•Tuft af sofaen for at give det en mere midten af århundredet moderne appel. Knappen tufting hjælper sofaen har en mere moderne og geometrisk udseende. Du kan knappen TOT sofaen dig selv eller hyre en professionel Møbelpolstrer.

•Tag smide puder fra sofaen. Midten af århundredet moderne sofaer var glat og sjældent var stylet med mange puder.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at gøre sofaen ser mere midten af århundredet moderne hvis sofaen er en helt anden stil som romantisk eller traditionel. Sofaer med mange buede eller riflet kanter er sværere at omdanne til midten af århundredet moderne stil uden alvorlige sofaen genopbygning.

© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com