Hvordan man laver en sofa ud af paller

October 15

Hvordan man laver en sofa ud af paller

Hvis penge er stram, eller hvis du blot ønsker at udforme en sofa fra repurposed materialer, kan du gøre en rustik sofaen ud af træpaller og en twin madras. Denne sofaen er robust og alsidig, og fordi bunden er lavet af stablede paller, du kan gøre det som lav eller høj som er passende for dit space. Hvis du ønsker, kan du tilføje rullende hjul gør det nemt at flytte rundt i dit hjem.

Instruktioner

•Sand ned din paller fjerne ru områder, især omkring sider og kanter. Brug medium-sandkorn sandpapir eller en rystepudser. Vakuum paller for at fjerne støv og tørre ned de slebet paller med fugtige klude til at fjerne enhver fine partikler.

•Lay paller side ved side på gulvet og lægger dem sammen med metal beslag. Bore skruer til at sikre beslagene til både paller, så de bliver fast sikret til hinanden. Hvis du stabling mere end ét niveau af træ paller, stak endnu et lag af paller og sikre dem til hinanden med beslag og skruer. Derefter sikre dem til det første niveau af paller med beslag og skruer, så hele paletten base er sikker og solid.

•Drej pallen base op og ned. Vedhæfte en låsning hjul til undersiden af hver palle i langt hjørner. Da din base niveau er konstrueret af to paller, vil hver palle har et hjul i hvert hjørne, opfordrer til otte hjul i alle. Skrue hver caster i hjørnet med bore efter de anvisninger, der fulgte med dit hjul. Drej pallen base over.

•Skub rullende pallen base, hvor du ønsker det, men helst mod en flad væg, der vil fordoble som en sofa tilbage. Låse caster hjul. Placer en twin madras på toppen af din Palle base.

•Sæt et lagen på din twin madras og kjole madras med bløde dyner eller Plys kaster at supplere din rustik indretning. Placering store og mellemstore pyntepuder eller gulv puder mod flad bagvæggen at gøre en behagelig tilbage rasteplads for sofaen rustik. Bruge mindre pyntepuder som accent stykker til sofaen. Palle base under madrassen kan bruges som ekstra lagerplads på dit værelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com