Hvordan man laver en sol ovn med et solpanel

March 13

Online ressource GreenEnergy360 definerer et solpanel som "et panel, der producerer enten el eller varme, når lyset skinner på den." Du kan gøre en sol ovn ved hjælp af et panel i stand til at absorbere eller reflekterende sollys som en varmekilde. Ved at parre din solar panel med en god ovn design, kan du oprette en udendørs køkken for at bruge, når solen skinner, og i processen gemme energi, holde dit indendørs miljø køligere og nyde udendørs.

Instruktioner

•Opret en holder til din madlavning pot. Hvis din mikroovn vogn har en solid top, spor omridset af din madlavning pot--er en 12-tommer gryde en god størrelse at bruge. Tegn en anden linje 1/8 tomme inden for først at tillade pot's rand; Dette er din skæring linje. Hvis du vil oprette et udgangspunkt for indsættelse af savklinge, bore flere huller tæt sammen langs linjen skæring. Derefter, med en lille håndsav eller stiksav, omhyggeligt skæres ud indvendigt cirkel i træ. Hvis din vogn ikke har en fast overflade, skære et stykke af krydsfiner til størrelsen af vogn top, spore pot og så ved hjælp af instruktionerne ovenfor. Anbringe krydsfiner til indkøbsvogn med søm eller skruer. Fjern eventuelle lavere hylder fra vognen.

•Frame din solar panel med træ 1 af 2s. Før indramning, panelet skal måle 6 inches mindre end højden af vognen, og 4 inches under indvendigt bredde måling af vognen. Solpanel kan være noget, der vil reflektere varmen fra solen, som en tung stykke pap beklædt med folie, et spejl eller et stykke glas, en side som du har malet sort. Fremstil en ramme ved at måle panelets længde; Klip to stykker til denne størrelse. Klip to stykker måle bredden på rammen plus tykkelsen af både længde stykker. Søm eller skrue stykker sammen på hjørnerne. Måle samlede bredde inklusive rammen og skære to flere stykker af 1 af 2s. Anbringe en på tværs af bagsiden af rammen på midtpunktet. Passe din panel i rammen. Derefter omhyggeligt Fastgør det ved at tilføje en mere crosspieces over toppen.

•Klippe din 2-i-2 til den udvendige bredde måling af vognen. Markerer et punkt midt mellem bunden og toppen af benene på indvendigt overflade af hver ryg ben. Vedhæfte 2 af 2 sikkert på indersiden af hvert tilbage ben på disse mærker, med træ der spænder over hele width-wise. Dette vil være brace for positionering dit panel.

•Line undersiden af den vogn overflade med folie for at bistå med varme fastholdelse. Anvende folie rundt inde i vognen ben oppefra og ned 6 inches, forsegling det at folie under toppen med isoleringstape.

•Sæt din solovn indkøbskurv i sollyset. Lean panelet mod 2 af 2 skinne inde i benene på vognen. Juster panelet for at afspejle varme op, lade underkanten hviler mod jorden. Læg din madlavning pot i hullet i vogn top og start madlavning.

Tips & advarsler

  • Når du ikke er madlavning, gemme panelet oprejst ved siden af vognen.
  • For at undgå fare for øjenskader fra den lyse reflekterede sollys, fjerne panelet og afsat inden løft den madlavning pot ud af ovnen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com