Hvordan man laver en sol Pop kan varmelegeme

October 15

Hvordan man laver en sol Pop kan varmelegeme

Vil du gratis varme fra solen uden tilsat bekostning af at tilbringe en ton af penge i start-up omkostninger? Boksen Soda kan varmen er ikke noget nyt! Det har været meget populært blandt bolig ejer i den nordøstlige del af USA 's!!! Primært, hvordan billige og billig er de til set-up og køre! Prøv det!!

Instruktioner

•Først, må jeg give kredit til Brian Smith, Soros og Rich Allen. De gav mig den meget nødvendige oplysninger, således at jeg kunne afslutte denne artikel. Tak herrer!

•Når gør en solar pop kan varmelegeme, det er vigtigt at finde en billig, men store ark af glas. Brug ikke plexi-glas, da det vil smelte overarbejde. Opbygge din boks baseret på dimensionerne af glasset, som du finder. Alle vores målinger (og antallet af dåser du bruge) vil være anderledes på grund af dette.

•Measure din ark af glas og gøre din boks de samme nøjagtige dimensioner. 2 x 6's arbejde fremragende, med temperatur behandlet spånplader som premier opbakning, med den reflekterende side af Rmax isolering som sekundære opbakning (dåser vil sidde på dette). Din Rmax reflekterende isolering skal være 2 fod kortere i højden, så du kan passe en sidefod og header i. Når du har din boks naglet sammen sørge for at tilføje 2 strimler af støbning på indersiden af din boks på de laterale sider til at holde glasset ud fra dine dåser.

•Kontrollér om 1 fod header og en 1 foden sidefod på boksen. Du kan opnå dette ved at måle 12 inches og indsætte en 2 x 6 i bredden. Afhængigt af hvor mange dåser du vil lægge i bredden, bruge en 2 1/8 holesaw bit; og bore huller i hele længden i sidefoden og overskrift 2 x 6, som du indsætter. Sætte RMAX isolering i sidefoden og header. I sidefoden, skal du installere en lille ventilator. Jeg anbefaler at købe en lille billig solar fan off eBay. Også bore et hul i bagvæggen gennem Rmax og opbakning i både sidehoved og sidefod. Ønskede diameter af hullet i samme størrelse som rørene (jeg brugte tørretumbler udluftningsanordning rørsystem, der er 4") ind i dit hus. Jeg spores den tørretumbler udluftningsanordning rør diameter på bagsiden og brugt min kompakte palm router til at gøre hullet.

•Billede af bore huller der pop dåser vil pop ind på sidefoden og header.

•Billede i sidehoved og sidefod huller til dåser.

•Find en flok tomme dåser. Kan dåser være enhver brand. Tage hver kan og bore et hul i bunden af dem. Når du tilslutter den dåser sammen (top til bund) vil dette give varme til at flyde kontinuerligt. Tage den høje varme mørtel og sætte en perle rundt i toppen og bunden af hver kan. (Advarsel: ved hjælp af silikone caulking vil efterlade en dårlig lugt). Det er en god idé at lægge vedvarende pres på dåserne, indtil høj varme mørtel drys (op til 2 dage). 2 1/8" huller du boret tidligere nu komme handy! Bare pop toppen af dåsen i hullet (skal måske bruge en flathead skruetrækker). Hvis du kommer op kort og ikke kan passe kan en fuld i et eller andet sted, bare skære en dåse i halvdelen! :)

•Efter du har alle dine dåser i boksen og snapped i, tage din sort spray maling og male alle dåserne, sin okay, at du får maling på RMAX isolering. Lad malingen tørre. Hvis du har et termometer, som du vil installere, nu er tid. Tage din ark af glas og installere.

•Du kan sikre din glaslaget mange forskellige måder. Nogle mennesker bruger kantning og nogle mennesker bruger silikone caulking eller høj varme mørtel. Jeg har personligt brugt begge. Jeg har set nogle mennesker bruger bare gaffatape. Men du gør det, Sørg for, at dit glas er flush og sikkert og air tight!

•Nu du vil skulle vedhæfte din nye boks til dit hus og rør det i dit hus. (Jeg lænede mig imod mit hus) Som jeg sagde før, brugte jeg tørretumbler udluftningsanordning slange. På sidefoden slange, inde i dit hus, placere en 4 tommer fan mod tørretumbler udluftningsanordning slange, blæser din kold luft i dit hus eller garage i din boks. Solar ventilator inde i jeres boks holder denne luft flow aktuelle igangværende. Header slangen skal ledes ind i det område du ønsker opvarmet. Hvis din nuværende er stærk på dette formål, så er du alle indstillet!!! Godt job! Hvis ikke så din boks har luft lækager, eventuelt omkring dit glas eller træramme. Caulk revner og prøv din fan igen. Når du har det lukket helt, så du er færdig, tillykke!

•PLEASE BESØG LINKENE I DEN RESSOURCE BOKSEN NEDENFOR! LINKS ER MEGET HJÆLPSOMME! RICH ALLEN er VIDEO, og BRIAN & SOROS har nogle gode ideer! PLEASE RATE DENNE ARTIKEL 5 STJERNER TIL MIN INDSATS, TAK! OG KOMMENTERE EVENTUELLE PROBLEMER, DU HAR, ELLER NOGET, DU HAR FUNDET NYTTIGE!

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af en solvarme fan er meget smart. Det fjerner dig fra at skulle tænde fan i jeres boks og slukke. Når solen kommer ud, det tændes, og ved solnedgang den slukker, så du kan bruge din varmelegeme kun når solen er ude!
  • Sørg for at din kasse er tætnes rundt om kanterne!

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com