Hvordan man laver en soveværelse elegante

July 6

Hvordan man laver en soveværelse elegante

En elegant soveværelse afslappende, påberåbe sig følelse af fred og sindsro. Hvis dit soveværelse er kedelig eller kedelig, kan du nemt gøre det til et elegant sted for intimitet og resten. At vide hvordan man laver dit soveværelse elegante kræver lidt kreativitet og nogle grundlæggende materialer. Med denne viden vil du være i stand til at omdanne dit soveværelse fra et kedeligt sted at gå ned til en sovende kammer egnet til en konge eller dronning.

Instruktioner

•Udskift dit nuværende sengetøj med nye, mere skinnende sengetøj. Elegant, Plys materiale som polstrede silke eller fløjl tilføjer til den effekt, du forsøger at nå med dit soveværelse miljø. Du behøver ikke at få en ny seng, så længe du accent det med kvalitet, attraktivt sengetøj.

•Tilføj nogle tekstur til dine vægge ved at hænge diverse kunstværker. Elegant temaer er tidløse klassikere og noget, der skildrer smagfuld nøgenbilleder. Du kan også vælge en fløjl gobelin til at hænge over headboard af sengen mod væggen. Gobelinerne er ligesom vægtæppe tæpper, der skildrer et utal af design. Elegant fleur-de-lis design på en gobelin tilføje din dekorative bestræbelser.

•Arrange et overdådigt kaste tæppe i nærheden af din seng for at give dine fødder en elegant og forkælet sensation. Vælg en, der svarer til din samlede farve og design-ordningen. For eksempel, hvis dit sengetøj er chokolade brun med guld trim, låner en guld-farvede Plys designer gulvet tæppe elegance til indstillingen.

•Sæt diverse dekorationer i hele lokalet, herunder gardiner, der matcher dit sengetøj og forskelligt formede pyntepuder og breve. Stearinlys også tilføje en elegant og sensuel touch til dit værelse. I virkeligheden, hvis du bruger Duftlys, ændre du ikke kun udseendet af dit soveværelse miljø, men det hele følelse, du får fra at være i den. Sensuelle, feminine lugter Føj til elegance af et godt oprettede soveværelse.

•Brug dine personlige ejendele til at tilføje til udseendet af en elegant indrettede værelse. For eksempel, et smykkeskrin, trak delvist åbne ikke kun giver et lille "boede i" kig til rummet, men udsat moderat fine smykker stykker glimt i lys eller stearinlys til at lunte i ordningen af din indretning.

Tips & advarsler

  • Vælg et farveskema, før du starter. I feng shui inkluderer elegant og soveværelse-passende farver varme toner i rød, guld, messing, brown og andre lignende nuancer.
  • Besøge lokale værftet salg og sparsommelighed butikker for at finde elegante indretning objekter og endda antikviteter. Nogle gange kan du få heldige på et loppemarked og finde en Tiffany-stil lampe eller noget lignende, der låner et smukt strejf af klasse til dit værelse.
  • Undgå lyse, skrigende farver i dit soveværelse. Disse lyse farver som hvid, lys gul, rød, orange eller noget på neon spektrum er beregnet til at opflamme sanserne. Dette er ikke den effekt, du ønsker at opnå i en afslappet soveværelse atmosfære.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com